Til moderne byggestil

Rationel AURA & AURAPLUS

Rationel AURA og Rationel AURAPLUS  er til dig der ønsker en moderne stil og energirigtige vinduer, der bidrager til at opvarme din bolig. Seriens slanke og minimalistiske design giver et flot, arkitektonisk udtryk, og den smalle ramme- og karmprofil sikrer maksimalt lysindfald i din bolig. Rationel AURA og AURAPLUS er velegnet til nybyggeri og let at tilpasse arkitekturen i både moderne stilrene en-familie huse i fx funkisstil, det traditionelle parcelhus, typehuse og rækkehuse. Serien er særlig velegnet til passivhuse, lavenergibyggeri samt energirenovering af parcelhuse fra 60’erne og frem, hvor man ønsker et mere moderne udtryk med større rudeareal og smalle rammer. Bliv inspireret her.

Træ eller Træ/alu

Rationel AURA er træ fra yderst til inderst, mens Rationel AURAPLUS har en udvendig aluminiumsprofil.

Vores AURA vinduer af træ består af en solid trækonstruktion fra yderst til inderst. AURA trævinduer har en høj isoleringsevne, lang levetid, er bæredygtige, lette at rengøre og vedligeholde og har et naturligt, smukt udtryk.

Vores AURAPLUS vinduer består af træ/alu. AURAPLUS er fremstillet i en solid trækonstruktion med en aluminiumsprofil på den udvendige side. Aluminiumsprofilen gør vinduet særdeles modstandsdygtigt over for vind, vejr og solens nedbrydning. Med Rationels træ/alu vinduer får du alle fordelene fra træet og en alubeklædigning udvendig, som kræver minimal vedligehold og som du slipper for at male .

BASIC eller PREMIUM

Vil du have et BASIC vindue, der lever op til alle krav og har energimærke B. Eller vil du have ekstra gode og sikre PREMIUM vinduer med A-mærke og som allerede nu lever op til de krav, der sandsynligvis vil gælde fra 2020. Se tekniske specifikationer i tabellen nedenfor.

Detaljer

Detaljerne er en del af pakken og er med til at gøre vinduerne unikke. Herunder kan du se nogle eksempler på detaljer, der gør vores moderne vinduesserie helt speciel.

Arkitekttegnet greb er med som standard

Maksimalt lysindfald gennem den stilrene og smalle konstruktion

Moderne sprosse

Friskluftventil

Moderne produkter