Farvet facadeglas

FACADE

Rationel Facade er farvet emalitglas til bygninger med glasfacade. Det farvede glas skaber sammenhæng på facaden og mulighed for at få specielle farveeffekter udvendigt. Facadeglas anvendes i ruder med farvet glas og hvor der skal dækkes for gennemsyn samt i brystningspartier, fyldinger og ved etageadskillelser.

Facadeglas med flere fordele

Emalitglas, som anvendes i facadeglas, er mere end en æstetisk funktion der beklæder bygninger. Med farvet facadeglas fra Rationel får du flere funktionelle fordele:

  • Flotte farvemuligheder
  • Glasset er hærdet og fungerer som personsikkerhedsglas
  • Facadeglas skærmer for gennemsyn

Funktionaliteten i emalitglas

Emalitglas er hærdet glas belagt med en farvet emalje på den ene side af glasset og har en tykkelse på 6 mm. Glasset er også velegnet som personsikkerhedsglas, der ikke knuses i farlige splinter ved brud.

“Facadeglas har mere end en æstetisk funktion til at beklæde bygninger.”

Vælg mellem 9 farver

Farven på din facade skal holde i mange år. Derfor kan du hos Rationel vælge mellem ni uforgængelige standardfarver fra RAL-skalaen til emalitglas.

Æstetisk facadebeklædning

Med en glasfacade i emaljeret glas opnår du et stilrent design udvendigt på bygningen. Ruder i farvet glas har et eksklusivt og ensartet udseende, da den farvede emalje er integreret i overfladen på glasset. Det farvede glas er altid placeret yderst i ruden.