Rationel og bæredygtighed

Hos Rationel betyder bæredygtighed, at vi arbejder aktivt for menneskers velvære, et godt indeklima og et bæredygtigt samfund. Vores vinduer og døre skal være sunde for mennesker og miljø, være produceret under ordentlige forhold, og kvaliteten skal holde længe.

Det betyder noget for os at være med til at passe godt på vores fælles ressourcer og give tilbage til samfundet. Derfor arbejder vi med genbrug i produktionen, genanvendelse af komponenter efter endt levetid, og vi er med til at støtte forskning, miljø, sociale og kulturelle formål gennem to almennyttige fonde.

Der skal være sund fornuft bag det, vi gør. Vi kan dokumentere vores tilgang til bæredygtighed med f.eks. Dansk Indeklima Mærke, FSC®-certificeret træ og adskillige test, som blandt andet afdækker vores produkters holdbarhed. Vi kan tilbyde dig produkter, der er ansvarligt produceret, giver sundt indeklima og reducerer din husstands CO2 udledning. Vi hjælper dig med at bevare dem, så din investering er bæredygtig hele vejen rundt.

Det er jo trods alt din verden, vi indrammer med vinduer og døre. Og vi vil også passe på den.

Vinduer og døre
…der er til at leve med

Bæredygtighed handler om mennesker og trivsel. Rationel vinduer og døre bidrager væsentligt til et behageligere og sundere indeklima på alle parametre og en tryggere hverdag. Det giver dig og familien øget livskvalitet. Læs mere om hvad Rationels vinduer gør for

  • Luftkvalitet
  • Lysforhold
  • Støjniveau
  • Sikkerhed

Vinduer og døre
…der holder

Bæredygtighed handler både om, hvordan vinduer og døre er fremstillet, men også hvordan de er, når man bruger dem. Rationel vinduer og døre en god langsigtet investering. Derfor skal de kunne holde til fremtiden, og alt hvad den indebærer af vind, vejr og slid. Læs mere om vores produkter og kvalitetskrav.

  • Lang levetid
  • Kvalitet og holdbarhed
  • 25-års garanti på supplering af løsdele.

 

Vinduer og døre
…med omtanke

Bæredygtighed handler om at passe godt på vores fælles ressourcer og give tilbage til samfundet. Når vi ser på, hvor vi som producent kan gøre en bæredygtig forskel for fremtiden, er det især ved at give tilbage. Vi genplanter træer, genbruger materialer, sikrer at komponenter kan genanvendes og giver fondsmidler til samfundet. Læs mere om

  • FSC®-certificeret træ
  • 93% af materialerne kan genanvendes
  • Vi giver tilbage til samfundet

Certificeringer

Nedenstående certificeringer og godkendelser viser, at kvalitet, holdbarhed og energi er vigtige parametre for Rationels produkter.

Logo Science based targets

Tilmeld dig Rationels nyhedsmail

Ingen spam - kun e-mails som hjælper dig til at tage de helt rigtige vinduesvalg.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Tilmeld dig Rationels nyhedsmail

Ingen spam - kun e-mails som hjælper dig til at tage de helt rigtige vinduesvalg.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.