Udvendige døre

Gør facaden på dit hjem indbydende ved at flankere indgangen med en flot og funktionel facadedør eller inviter haven helt ind i huset med en flot terrasse- eller vinduesdør.
Hos Rationel finder du forskellige typer af yderdøre og havedøre, i moderne eller klassisk stil, som kan imødekomme dine specifikke ønsker til design og mål. Udvendige døre fra Rationel er enten fremstillet i træ eller en kombination af træ og aluminium. Kendetegnet for dem alle er den høje kvalitet, som passer sublimt til det danske klima.
Se vores forskellige typer af yderdøre, og bliv guidet til at vælge døre, som du vil elske at slå op.

Guide til at vælge din nye udvendige dør

Når du skal vælge yderdøre til hjemmet, er der flere ting, du med fordel kan overveje, så du er godt stillet, før du vælger nye døre:

Design og farve: 
Hvilken stil passer til hjemmet?
Hvilket materiale skal yderdøren være i?

Vedligeholdelse:
Hvor meget tid vil du bruge på det?

Åbningsretning: 
Skal døren åbne ind- eller udad?

Hvilket greb passer bedst til de udvendige døre?

Sikkerhed: 
Ønsker du en indbrudssikret yderdør?

Certificeringer: 
Hvad er dit behov for energiklasse og isoleringsevne?

Yderdøre og havedøre

Hos Rationel producerer vi en række forskellige udvendige døre til forskellige formål. Dørene kan deles op i hovedtyperne yderdøre og havedøre. Under disse hovedtyper finder du et bredt udvalg af varianter, såsom døre med sidepartier og overpartier. Dermed kan du vælge den type udvendige dør, der opfylder dine ønsker og behov. Yderdøre er en stor del af husets design og arkitektoniske udtryk, og de skal harmonere med boligens byggestil. Derfor er det vigtigt, at du overvejer dørenes design og formål grundigt. Med vores havedøre får du nem adgang til husets terrasse og have. Samtidig giver havedørens store glasparti dig mulighed for at nyde havens udseende, selvom du opholder dig indenfor.

Sort yderdør med sideparti

Yderdør

Sort havedør

Havedør