Bliv en del af Rationel Teamet

Bliv en del af et stærkt hold, som trækker i samme retning –  i en virksomhed, som er  i konstant udvikling og hele tiden ønsker at blive bedre.

Hverdagen er travl, men vi tror på at motivation vil bringe os til tops, og at glade medarbejdere yder mere og skaber samtidig et bedre og mere langtidssikret resultat. Alle skal være glade for at gå på arbejde hos Rationel.

Vi tilbyder jobs med stor bredde – og forventer, at opgaverne forvaltes med en stærk ansvarsfølelse og med respekt for kolleger og kunder.

Er du en af vores nye, dygtige kolleger, der brænder efter at udvikle virksomheden sammen med os?

Ledige stillinger

Service Coordinator

Trives du med rådgivning og koordinering? Vi søger en Service Coordinator som skal være med til at sikre, at Rationel yder den bedste service over for såvel kunder som samarbejdspartnere. Du bliver en del af et service team der arbejder tæt sammen om at håndterer sagsbehandling, rådgivning, reklamationsbehandling og kundeservice.

Se stillingsopslag

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Service Manager John Trane på telefon 20 10 26 34.

 

———————————————————————

Rationel er en del af DOVISTA A/S, en europæisk koncern bestående af en række vinduesbrands. Som medarbejder hos Rationel vil du derfor juridisk blive ansat i DOVISTA A/S. Du kan læse mere om Rationel her

 

 

Uopfordret ansøgning

Er der ikke noget, der matcher din personprofil, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, hvor du fortæller om dine erfaringer.

Vores arbejdsplads

Salgsassistenter, tømrer, ingeniører, marketingfolk, receptionister og rådgivere – vi kan lidt af hvert. Og sådan skal det være. Vi arbejder sammen på kryds og tværs i hele huset, hjælper hinanden og har plads til at udvikle os både fagligt og personligt.