Bliv en del af Rationel Teamet

Bliv en del af et stærkt hold, som trækker i samme retning –  i en virksomhed, som er  i konstant udvikling og hele tiden ønsker at blive bedre.

Hverdagen er travl, men vi tror på at motivation vil bringe os til tops, og at glade medarbejdere yder mere og skaber samtidig et bedre og mere langtidssikret resultat. Alle skal være glade for at gå på arbejde hos Rationel.

Vi tilbyder jobs med stor bredde – og forventer, at opgaverne forvaltes med en stærk ansvarsfølelse og med respekt for kolleger og kunder.

Er du en af vores nye, dygtige kolleger, der brænder efter at udvikle virksomheden sammen med os?

Ledige stillinger

Salgsassistent

Sætter du pris på den gode kundedialog? Kan du bruge din tekniske viden til at sælge vinduer og døre til vores kvalitetsbevidste kunder? Så er du måske vores nye medarbejder i salgsafdelingen.

Se stillingsopslag.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Internal Sales Director Christina S. Munk på telefon 22 28 39 15.
Send din ansøgning snarest til job@rationel.dk mærket ’Salgsassistent’. Samtaler afholdes løbende.

Rationel er en del af DOVISTA A/S, en europæisk koncern bestående af en række vinduesbrands. Som medarbejder hos Rationel vil du derfor juridisk blive ansat i DOVISTA A/S. Du kan læse mere om Rationel her

————————————————————————–

Handelselev

Brænder du for at arbejde med salg og rådgivning, så har du muligheden for at blive en del af salgsafdelingen for Rationel – et af Danmarks fortrukne brands indenfor vinduer og døre. Vi søger en handelselv til et 2-årigt uddannelsesforløb i en spændende virksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Se stillingsopslag. 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Christina S. Munk på telefon 22 28 39 15.
Send din ansøgning snarest til job@rationel.dk mærket ’Handelselev’. Samtaler afholdes løbende.

Rationel er en del af DOVISTA A/S, en europæisk koncern bestående af en række vinduesbrands. Som medarbejder hos Rationel vil du derfor juridisk blive ansat i DOVISTA A/S. Du kan læse mere om Rationel her

 

Projektleder

Brænder du for at koordinere og drive strategiske projekter? Så kan det være dig, der skal være vores næste kollega. Vi søger en projektleder med et kommercielt mindset og evnen til at planlægge og skabe struktur i projekterne, samt tage del i eksekveringen og styre dem godt i mål.

Se stillingsopslag

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Kjeldsen, Managing Director, DOVISTA Danmark på tlf. +45 61 55 15 59 . Send din ansøgning og cv mærket ”Projektleder DOVISTA Danmark” til job@dovista.com senest d. 11. marts 2021.

 

 

 

Uopfordret ansøgning

Er der ikke noget, der matcher din personprofil, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, hvor du fortæller om dine erfaringer.

Vores arbejdsplads

Salgsassistenter, tømrer, ingeniører, marketingfolk, receptionister og rådgivere – vi kan lidt af hvert. Og sådan skal det være. Vi arbejder sammen på kryds og tværs i hele huset, hjælper hinanden og har plads til at udvikle os både fagligt og personligt.