Bliv en del af Rationel Teamet

Bliv en del af et stærkt hold, som trækker i samme retning –  i en virksomhed, som er  i konstant udvikling og hele tiden ønsker at blive bedre.

Hverdagen er travl, men vi tror på at motivation vil bringe os til tops, og at glade medarbejdere yder mere og skaber samtidig et bedre og mere langtidssikret resultat. Alle skal være glade for at gå på arbejde hos Rationel.

Vi tilbyder jobs med stor bredde – og forventer, at opgaverne forvaltes med en stærk ansvarsfølelse og med respekt for kolleger og kunder.

Er du en af vores nye, dygtige kolleger, der brænder efter at udvikle virksomheden sammen med os?

Ledige stillinger

Service Coordinator

Trives du med rådgivning og koordinering?  

Vi søger en Service Coordinator som skal være med til at sikre, at Rationel yder den bedste service over for såvel kunder som samarbejdspartnere. Du skal være en del af et service team der i tæt samarbejde håndterer sagsbehandling, rådgivning, reklamationsbehandling og kundeservice.

Se stillingsopslag

Tiltrædelse snarest mulig. Har du uddybende spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Service Manager John Trane på telefon 2010 2634.

 

Handelselev

Brænder du for at arbejde med salg og rådgivning, så har du muligheden for at blive en del af salgsafdelingen i Rationel – et af Danmarks fortrukne brands inden for vinduer og døre. Vi søger en handelselv til et 2-årigt uddannelsesforløb i en spændende virksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Se stillingsopslag

Hvis du har uddybende spørgsmål er du velkommen til at kontakte Internal Sales Director Christina S. Munk på telefon 2228 3915.

 

 

———————————————————————

Rationel er en del af DOVISTA A/S, en europæisk koncern bestående af en række vinduesbrands. Som medarbejder hos Rationel vil du derfor juridisk blive ansat i DOVISTA A/S. Du kan læse mere om Rationel her

 

 

Uopfordret ansøgning

Er der ikke noget, der matcher din personprofil, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, hvor du fortæller om dine erfaringer.

Vores arbejdsplads

Salgsassistenter, tømrer, ingeniører, marketingfolk, receptionister og rådgivere – vi kan lidt af hvert. Og sådan skal det være. Vi arbejder sammen på kryds og tværs i hele huset, hjælper hinanden og har plads til at udvikle os både fagligt og personligt.