Nyhusproducenter

Leder du efter et nyt hus?

Rationels gennemtestede og certificerede vinduer og døre er en naturlig del af husbyggeriet hos Danmarks førende Nyhusproducenter.
Se hvilke Nyhusproducenter vi samarbejder med herunder:

Danhaus

Danhaus leverer element byggeri, med fokus på bæredygtighed.
Siden 2011 har fokusområdet været rækkehuse med høj medbestemmelse til slutbrugerne.

Gamborg Byg

Gamborg Byg har mere end 30 års erfaring med opførelse af én-familie huse.
Alle husene tegnes af vores arkitekt i samarbejde med kunden og opføres af egne murere og tømrere.

HusCompagniet

HusCompagniet er et landsdækkende byggefirma, der realiserer danskernes nybyggerdrømme.

Hybel

Hybel består af nogle af  branchens dygtigste husbyggere med årtiers erfaring i typehusbranchen. Vi tilbyder Den Nye Grundpakke – rente- og gebyrfri finansiering af både grund og hus i hele byggeperioden. Hybel – giver danskerne hjem til mere.

Jely Huse

JELY er et familieejet arkitekt- og byggefirma med mere end 50 års erfaring. Vi bygger individuelle, arkitekttegnede huse til konkurrencedygtige og faste priser.
Vi har egne fastansatte arkitekter, som tegner jeres nye hus, så det præcis passer til jeres families behov og ønsker til en moderne og funktionsdygtig bolig i flot design.

K2 Huset

Velkommen indenfor hos K2 Huset, hvor vi realiserer Jeres boligdrømme.
K2 Huset bygger gennemtænkte etplans boliger efter vore kunders individuelle behov.

Levehuse

Levehuse A/S er en lokalforankret entreprenør med speciale i projektsalg.  Vi tilbyder nøglefærdige pakkeløsninger bestående af en grund i attraktive nye udstykninger inkl. et arkitekttegnet hus med carport og skur til fast pris med mulighed for det individuelle præg.

Lind & Risør

Lind & Risør er et 100% dansk familieejet arkitekt- og byggefirma. Hos Lind & Risør går vi ikke på kompromis med materialer eller byggemetode. Høj kvalitet er et Lind & Risør-varemærke.

Milton Huse

Milton Huse er en solid familiejet virksomhed. Vi er erfarne husbyggere, og bygger årligt hundredvis af huse. Vi sætter en ære i at levere til prisen og aftalt tid. Naturligvis.

Preben Jørgensen Huse

Vi er en familievirksomhed, som i over 50 år har bygget fuldmurede kvalitetshuse. Gennemtænkt byggetid og nærhedsprincip, giver ensartet høj kvalitet og levering til tiden. Vi bygger energirigtige huse, hvor design, planløsninger og kundernes ønsker skaber unikke drømmehjem.
Besøg vores spændende showroom i Vejle N

Trelleborg

Trelleborg er en dansk familieejet typehusproducent, som bygger helårshuse efter klassiske trækonstruktionsprincipper. Vores kendte ”0-energi-hus”® er et moderne typehus i træ med lavt energiforbrug og sund indeklima.

Alterna Huse

Bernt Nielsen

Bülow Huse

Chr. Panbo

Fink Byg

HHM Huse

Interplan

KNJ Byg

Menzer-Kristensen

Mesterbyg

Milestone

m5 Byg

Scanwo

Søgaard Byg

Vendia

Vesterbo Huse

Villa-Huse

Viva Huse

VK Byg

Åhuse