Rationel
- vinduer og døre, der holder

Rationel er et anerkendt kvalitetsbrand inden for facadevinduer og døre med salgsaktiviteter i Danmark, England og Irland. Vores produkter fremstilles i træ og træ/aluminium. De er energirigtige og udvikles løbende for at sikre, at de lever op til fremtidens krav. Vi har et bredt sortiment, som passer både nybyggeri og renovering og alt produceres efter individuelle mål i henhold til kundes krav og behov. I Danmark forhandles Rationels produkter gennem trælaster og byggemarkeder over hele landet.

Rationel har mere end 60 års erfaring med vinduer og døre. Hver dag gør vi os umage for at leve op til kundernes forventninger. Vi tager ansvar både, når det gælder vores produkter og det samfund, som omgiver os.

Rationel er danskejet og indgår i DOVISTA A/S, som består af en række førende vindues- og dørvirksomheder og brands i Europa. DOVISTA A/S ejes af VKR Holding, der beskæftiger ca. 16.000 medarbejdere i mere end 40 lande.

 

Sætter en ære i god kvalitet

”I over 60 år har vores forretning hvilet på solidt håndværk. Det gælder stadig.
Hos Rationel sætter vi en ære i god kvalitet.” Henrik Kjeldsen, adm. direktør.

Vores arbejdsplads

Salgsassistenter, tømrer, ingeniører, marketingfolk, receptionister og rådgivere – vi kan lidt af hvert. Og sådan skal det være. Vi arbejder sammen på kryds og tværs i hele huset, hjælper hinanden og har plads til at udvikle os både fagligt og personligt.

Find en medarbejder

Se galleri over vores engagerede og dygtige medarbejdere.

Ledige stillinger

Rationel vinduer er en virksomhed i konstant udvikling. Vi er altid på udkig efter nye, dygtige kolleger, der brænder efter at udvikle virksomheden sammen med os.

Den første ordre…

Det hele begyndte i 1954 med en initiativrig og arbejdsom tømrer og en ordre på 31 staldvinduer.

Rationel Blog

Besøg vores blog og få nyttig viden, gode råd og inspiration til dit hjem fra vores verden med vinduer og døre.

God læselyst.