Om Rationel

Rationel har produceret vinduer og døre i mere end 60 år. Ordentlige vinduer og døre, der skaber hjem med masser af lys og luft.

Hvert år sender vi 350.000 vinduer og døre ud fra vores fabrikker – både til renovering og nybyggeri, klassisk og moderne byggeri. Og vi gør os umage med hver eneste af dem.

Vi bringer lys, luft og liv ind i din hverdag

Rationels vinduer og døre er skabt til hverdagen. Til at lukke dagslys og frisk luft ind i dit hjem. De skal være sunde for mennesker og miljø og produceres under ordentlige forhold. Og så skal de gøre dit hjem behageligt at leve i.

En stærk ejer i ryggen

Hos Rationel gør vi det, vi er gode til. Som en del af et stærkt hold. Vi er med i DOVISTA Gruppen, som består af en række førende vinduesproducenter i Europa.

DOVISTA ejes af danske VKR Holding, hvis virksomheder tilsammen beskæftiger 19.900 medarbejdere i 38 lande.

Sammen med resten af VKR Gruppen er Rationel med til at sende størstedelen af vores overskud tilbage til samfundet via almennyttige fonde. De støtter samfundsnyttige projekter inden for videnskab, kultur, kunst og sociale forhold.

Mød os

​Vores vinduer er ligesom os – enkle og ligetil. Hos os er kunderne altid i fokus. Vi gør vores bedste hver eneste dag og sætter en ære i at være til stede lokalt og til at få fat i.

Den første ordre

Det hele begyndte i 1954 med en arbejdsom tømrer og en ordre på 31 staldvinduer.

Rationel og bæredygtighed

Vores vinduer og døre skal være sunde for mennesker og miljø. Det har vi besluttet for længe siden. De er derfor bæredygtigt produceret, holder i mange år og kan genbruges, når de en dag skal skiftes ud. Du kan med andre ord købe vinduer og døre hos os med god samvittighed.

Ledige stillinger

Rationel vinduer er en virksomhed i konstant udvikling. Vi er altid på udkig efter nye, dygtige kolleger, der brænder efter at udvikle virksomheden sammen med os.