Med Rationel App kan du nu vise nye vinduer og døre direkte på kundens hus

Hent i App Store Hent i Google Play

Ny app til din værktøjskasse

Med Rationel App kan du vise vinduer og døre direkte på kundens hus. Det er nemt og brugervenligt værktøj som giver dig mulighed for at præsentere forskellige løsningsforslag for kunden. Det gør det lettere for dig at rådgive kunden, og det sikrer, at kunden træffer det rigtige valg, når de skal udskifte vinduer og døre.

 

Sådan bruger du Rationel App

1. Hent app gratis på App Store
eller Google Play

2. Scan kundens facader
når du måler op

3. Lav visuel forslag hjemme
på kontoret

4. Aflever forslag med tilbudet

Det er nemt og hurtigt

Det tager ikke lang tid og det er ikke svært. En af vores samarbejdspartnere, Jakob, som er tømrer, har installeret app’en på sin Ipad og bruger den til at vise sine kunder forskellige løsningsforslag. Se hvordan han bruger app´en og hvor nemt det er.

Hent dit nye værktøj

Hent App’en på App Store eller Google Play, og så er du i gang. Klar til at vise dine kunder, hvordan nye vinduer og døre kan se ud på deres eget hus.

 

Spørgsmål og svar om Rationel App

Hvad er Augmented reality?
Augmented reality er en teknologi, der giver et ekstra lag af information når du ser den virkelige verden gennem din smartphone eller tablet.
I Rationel App er det  ekstra lag af information 3D modeller af vores vinduer og døre.
Kan min Smartphone eller tablet model bruges?

Augmented reality er en ny teknologi. Man kan både bruge iPhone, iPad og Android modeller. Men ikke alle modeller kan bruges. Se listen over modeller, der er kompatible her.

Se liste over kompatible Apple enheder
Se liste over kompatible Android enheder

Kan jeg se hele produktsortimentet?
Nej, vi viser ikke det fulde sortiment i Rationel App. Men du finder du et bredt udvalg af vinduer og døre som alle kan ses med forskellige sprossevarianter og i alle mulige farvekombinationer.
Gemmer App´en mine oplysninger?

Nej. Du skal ikke angive personinformationer af nogen karakter når du downloader og bruger Rationel App. App´en gemmer derfor hverken persondata eller lokationsdata.

Hvordan gemmer den mine billeder?
Alle billeder gemmes lokalt på enheden i selve App installationen. Billederne gemmes ikke i enhedens fotobibliotek. Sletter du App´en sletter du samtidig alle billederne i App´ens fotobibliotek.
Skal jeg stadig lave opmåling?
Rationel App er et inspirationsværktøj, hvor du med 3D modeller af vinduer og døre kan visualisere, hvordan dit hus kommer til at se ud med nye vinduer. Det er IKKE et opmålerværktøj.
Størrelserne på elementerne er KUN vejledende. Før bestilling skal du altid få lavet kontrolmål.