Marketingmaterialer

Har du brug for hjælp til din markedsføring, så stiller vores marketingafdeling en række materialer og praktisk hjælp til rådighed. Vi kan hjælpe med at udarbejde annoncer, flyers, indhold til de sociale medier og meget mere.

Få vores bestillingsblok tilsendt.

Få overblik over alle de løse ender, når du bestiller vinduer. Og slip for bøvlet med at rette i en ordre, du allerede har vinget af to do-listen. Vi giver dig en effektiv tjekliste lige her.

​Bestil produktprøver

Dine kunder har ofte brug for at vide lidt mere om de produkter vi tilbyder. Derfor er det en god idé at have nogle fysiske produktprøver i bilen, som du kan vise kunden. Det giver tryghed både for dig og kunden, at I taler ud fra samme udgangspunkt. Det kan fx være farveprøver, snitprøver, inspirationskatalog mv.

Bestil marketingmateriale.

Har du brug for input og materiale til at udarbejde en annonce, en flyer eller måske en streamer til bilen? Eller vil du gerne være mere aktiv på de sociale medier og mangler billeder eller input til hvordan? Vi vil gerne hjælpe dig og har masser af gode ideer til, hvordan det kan løses.

Udfyld formularen, og vi ringer dig op efterfølgende for høre mere om dine ønsker.

Hent billeder og logo til din markedsføring

Hent højt opløselige logoer og billeder du kan bruge fx når du laver opslag på Facebook.