Rationel forhandler og udstilling

Find din nærmeste forhandler

Du kan købe Rationels vinduer og døre hos stort set alle byggemarkeder og tømmerhandlere i hele landet. Du skal maksimalt køre 25 kilometre for, at finde en udstilling. Det er også hos vores forhandlere, at håndværkeren køber Rationel vinduer og døre. Så uanset om du gør det selv eller benytter en håndværker handler I det samme sted.

Vores forhandlere gør det nemt for dig

Landsdækkende og lokale

Stort forhandlernet betyder at der altid findes en lokal forhandler tæt på dig.

Rådgivning

Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med dit vinduesprojekt, så er vores forhandlere altid klar til at hjælpe dig videre.

Udstillinger

Stort set alle vores forhandlere har en Rationel udstilling. Her kan du se produkterne før du køber.

Alle køb samlet ét sted

Når du skifter vinduer skal du bruge mange flere materialer end blot vinduer, fx. isolering, fugemasse, karmskruer osv. Hos byggemarkederne har de alle materialerne samlet, så du kun behøver handle et sted.

Find din nærmeste forhandler

Vi har gjort det nemt at finde de forhandlere, som ligger tættest på dig. Her finder du adresse, telefonnummer og rutebeskrivelse – og du kan se om forhandleren har en udstilling.

Få rådgivning af vinduesspecialister

Hos vores forhandlere møder du dedikerede medarbejdere, som har været på Rationels Vinduesskole. Det er din tryghed for en sikker styring af processen lige fra tilbud til levering af ordren.

Teknisk support

Oplev kvaliteten – helt tæt på

Kvalitet skal ikke forklares. Kvalitet skal ses og mærkes. Hvis du besøger en af vores vindues- og dørudstillinger kan du se et udsnit af vores produkter. Her kan du afprøve og mærke, hvordan de mange detaljer virker.

Køb alle materialer til dit projekt ét sted

Vindues- eller dørprojektet er ikke afsluttet når vinduet er monteret. Der skal laves inddækning, opsættes vinduesplader, males og fuges. Byggemarkedet kan levere alle de ting du har brug for – og du skal kun handle ét sted.

Prøv Rationel App – og sæt vinduer og døre på dit eget hus

Du kan med fordel forberede dit besøg hos forhandleren. Med Rationel App kan du sætte vinduer og døre på dit eget hus og dele dit forslag med forhandleren. Det er et godt udgangspunkt og på den måde ved forhandleren, hvilket udtryk du ønsker. Og så kan I sammen tilføje funktioner, gennemgå alle elementerne og sikre de præcise mål.