Vinduer

Når du skal købe nye vinduer, har Rationel Vinduer et stort udvalg – men valget er dit. Vores vinduer er lavet af det absolut bedste nordiske kernetræ og fås både i træ og i træ/alu. For at gøre det nemt for dig, har vi opdelt vores vinduer i to grupper: Vinduer til den moderne og vinduer til den klassiske byggestil. Og husk. Vi producerer dine vinduer efter individuelle ønsker, mål, farver, sprosser mm.

Vi kan allerede nu mærke en stor forskel på indeklimaet og varmeforbruget

Lang levetid

Rationel vinduers høje kvalitet sikrer, at du har funktionsdygtige vinduer langt ud i fremtiden. Den forventede levetid på Rationel vinduer er hele 40 år.

Energiruder med komfort

Alle Rationel vinduer har energiruder med varmkant. Varmkanten, som er en isolerende liste mellem glassene, minimerer kuldebroer og dannelse af dug. Du kan vælge mellem to eller tre lag glas og vælge glas med komfortegenskaber, som reduktion af støj og temperatur.

Designet til sollys

Sollys er en gratis varmekilde. Derfor er alle Rationels vinduer designet på en måde, så du får skruet op for lys og varme og ned for varmeregningen.

Holdbare vinduer

Vinduer fra Rationel skal kunne holde til at blive brugt i årevis, holde vand og vind ude – og holde fremmede fra at bryde ind. Vi foretager derfor systematiske test og tjek i produktionen, og Rationels vinduer er certificerede med branchens førende certifikater for kvalitet, holdbarhed og energi. Desuden tilbyder vi sikringspakker, der er godkendt efter den høje engelske standard: Secured by Design.

Sundt indeklima

Når du køber vinduer fra Rationel, sikrer du samtidig et sundt indeklima. Vores ruder afgiver ikke giftige stoffer til omgivelserne og har derfor Indeklimamærket. Desuden har ruderne varme kanter, som reducerer kuldebroer og dermed træk.

Vinduer

Godt, solidt kvailtetshåndværk har kendetegnet Rationels vinduer, siden de første produkter blev sendt fra fabrikken i Sdr. Felding i 1954. Rationel producerer energibesparende og -bidragende vinduer, som komfort- og sikringsmæssigt ligger helt i top. Vi udvikler løbende vores vinduer, så de altid lever op til gældende lovkrav og imødekommer fremtidens krav til holdbarhed, design og funktionalitet.