Gå på opdagelse
i vores inspirations galleri

Vindue med tre fag

Vindue med tre fag

Et flot alternativ til dannebrogsvinduet, hvis du vil dyrke den klassiske stil på en anden måde. Klik her og se vinduet udefra.
Bondehusstil

Bondehusstil

Bondehusvinduet har to vandrette sprosser i hver rude og giver ældre huse et lidt landligt og rigtig hyggeligt præg. Klik her og se mere.
Tilbage til det oprindelige

Tilbage til det oprindelige

Nye vinduer kan nogle gange passe bedre til gamle huse end dem, der sidder der i forvejen. Klik her og se, hvordan murermestervillaen blev ført tilbage til den oprindelige stil med nye vinduer.
Vend dine vinduer

Vend dine vinduer

Vinduet, du kan vaske og pudse ydersiden indefra. Klik og se mere
Se 70’er-husets potentiale

Se 70’er-husets potentiale

Det klassiske 70’er-hus kan sagtens gøres cool og moderne – nye vinduer er en vigtig del af transformationen. Klik her og se, hvordan det kan gøres
Velkommen, lys!

Velkommen, lys!

Fyld entréen med dagslys, samtidig med du for eksempel giver et flot kig til kunst på væggen indenfor. Klik her og se, hvordan du lukker lyset ind.
Nye vinduer og døre gør forskellen

Nye vinduer og døre gør forskellen

Masser af lys og udsigt i bredformat Klik her og se, hvor meget nye vinduer og døre kan løfte et typisk 70’er-hus.
Moderne vinduer i naturen

Moderne vinduer i naturen

Trævinduer med front af hvid aluminium giver en flot kontrast til sort træ – og et minimum af vedligeholdelse. Klik her og se, hvordan moderne vinduer komplimenterer naturskønne omgivelser.
Dannebrogsvinduer

Dannebrogsvinduer

En ægte klassiker, der passer perfekt til ældre huse, men som også kan kombineres med vinduer i mere moderne stil. Klik her og se mere.
Klassiske kvadrater

Klassiske kvadrater

En dobbeltfløjet terrassedør med slanke sprosser er det perfekte valg til nybyggeri inspireret af den klassiske villa. Klik her og se, resten af det spændende hus.

Rationel AURA & AURAPLUS

Serierne, Rationel AURA og AURAPLUS, er til dig, der bygger nyt og ønsker ekstraordinære energirigtige vinduer, der bidrager til at opvarme din bolig. Seriernes slanke og elegante design giver et moderne arkitektonisk helhedsindtryk og et maksimalt lysindfald. Rationel AURA og AURAPLUS er særligt velegnede til passivhuse, lavenergibyggeri og energirenovering af parcelhuse fra 60’erne, 70’erne og 80’erne.

Rationel FORMA & FORMAPLUS

De klassiske serier, Rationel FORMA & FORMAPLUS, er til dig, der renoverer eller bygger nyt og ønsker energirigtige vinduer med et klassisk udtryk. Vinduernes detaljerede, klassiske design passer til en række byggestile, blandt andet det klassiske landhus, den historiske villa, murermestervillaen og patriciervillaen.

Inspiration