Se dit eget hus med nye vinduer og døre

Nemt at komme igang

Scan QR koden med kamerafunktionen på din smartphone eller tablet og kom hurtigt i gang med  Rationel App.

 

 

 

”App’en er med til at give mere ro i maven, fordi den viser, hvordan huset kommer til at se ud med nye vinduer og døre.”
– Nicolai Mendgaard-Johannsen, husejer
 

Sådan bruger du Rationel App

Spørgsmål og svar om Rationel App

Hvad er Augmented reality?
Augmented reality er en teknologi, der giver et ekstra lag af information når du ser den virkelige verden gennem din smartphone eller tablet.
I Rationel App er det  ekstra lag af information 3D modeller af vores vinduer og døre.
Kan min Smartphone eller tablet model bruges?

Augmented reality er en ny teknologi. Man kan både bruge iPhone, iPad og Android modeller. Men ikke alle modeller kan bruges. Se listen over modeller, der er kompatible her.

Se liste over kompatible Apple enheder
Se liste over kompatible Android enheder

Kan jeg se hele produktsortimentet?

Nej, vi viser ikke det fulde sortiment i Rationel App. Men du finder du et bredt udvalg af vinduer og døre som alle kan ses med forskellige sprossevarianter og i alle mulige farvekombinationer.

Gemmer App´en mine oplysninger?

Nej. Du skal ikke angive personinformationer af nogen karakter når du downloader og bruger Rationel App. App´en gemmer derfor hverken persondata eller lokationsdata.

Hvordan gemmer den mine billeder?
Alle billeder gemmes lokalt på enheden i selve App installationen. Billederne gemmes ikke i enhedens fotobibliotek. Sletter du App´en sletter du samtidig alle billederne i App´ens fotobibliotek.
Skal jeg stadig lave opmåling?

Rationel App er et inspirationsværktøj, hvor du med 3D modeller af vinduer og døre kan visualisere, hvordan dit hus kommer til at se ud med nye vinduer. Det er IKKE et opmålerværktøj.
Størrelserne på elementerne er KUN vejledende. Før bestilling skal du altid få lavet kontrolmål.