Se dit eget hus med nye vinduer og døre

Dine vinduer og døre har stor betydning for husets udtryk. Derfor er det også en god idé, at du sikrer, at de passer til boligens arkitektur, så du bevarer harmonien i bygningen.

Af samme årsag kan du bruge vores Rationel App, så du kan se dit hus med et udvalg af vores vinduer og døre. Her kan du let skifte mellem forskellige åbningsfunktioner, farver og sprosser samt tilpasse størrelser.

Sådan kommer du i gang

Med Rationel App har vi gjort det let for dig at se dit hus med nye vinduer og døre. Det eneste, du skal gøre, er at downloade appen på din smartphone eller tablet og scanne facaden på dit hus.

Du scanner blot QR-koden eller klikker på linket nedenfor for at komme i gang.

Hent Rationel App i App Store Hent Rationel App i Google Play og se nye vinduer direkte på dit hus

 

Sådan gør du

Stil dig foran dit hus. Start med at scanne

Tryk på knappen på skærmen

Sæt vinduer og døre på facaden

Gem og del dit projekt

”App’en er med til at give mere ro i maven, fordi den viser, hvordan huset kommer til at se ud med nye vinduer og døre.”
– Nicolai Mendgaard-Johannsen, husejer
 

Sådan bruger du Rationel App

Brug for hjælp til at vælge døre og vinduer?

Overvejer du at foretage store facadeændringer eller ændre husets stil, anbefaler vi altid, at du rådfører dig med en arkitekt eller en anden fagkyndig først. På den måde sikrer du de bedste forudsætninger for, at du får det resultat, du ønsker.

Derudover kan det også være en god idé, at du undersøger og får inspiration til, hvilket design der passer til din bolig. Vi har samlet en masse inspiration, så du kan få helt styr på selv de mindste detaljer.

Prøv også vores dørdesigner

Der findes et væld af muligheder, når du skal vælge nye vinduer og døre til dit hus. Hvis du foretrækker at designe din dør, inden du ser den med Rationel App, kan du starte med at bruge vores dørdesigner.

Med Rationel Dørdesigner kan du prøve dig frem med de forskellige modeller, farver og udskæringer. Det er en god måde at få en fornemmelse af, hvilket design du foretrækker, og bagefter kan du med fordel benytte appen til at se, hvordan det fungerer i praksis.

Få råd og vejledning hos nærmeste forhandler

Vores forhandlere står altid klar til at hjælpe og rådgive dig – det er uanset, om du har et teknisk spørgsmål, har brug for hjælp til bestilling af løsdele eller en reklamation. Mange forhandlere har også en Rationel-udstilling, hvor du kan se et udvalg af vores produkter.

Rationel forhandler

Spørgsmål og svar om Rationel App

Hvad er Augmented reality?
Augmented reality er en teknologi, der giver et ekstra lag af information når du ser den virkelige verden gennem din smartphone eller tablet.
I Rationel App er det  ekstra lag af information 3D modeller af vores vinduer og døre.
Kan min Smartphone eller tablet model bruges?
Augmented reality er en ny teknologi. Man kan både bruge iPhone, iPad og Android modeller. Men ikke alle modeller kan bruges. Se listen over modeller, der er kompatible her.

Se liste over kompatible Apple enheder
Se liste over kompatible Android enheder

Kan jeg se hele produktsortimentet?
Nej, vi viser ikke det fulde sortiment i Rationel App. Men du finder du et bredt udvalg af vinduer og døre som alle kan ses med forskellige sprossevarianter og i alle mulige farvekombinationer.
Gemmer App´en mine oplysninger?
Nej. Du skal ikke angive personinformationer af nogen karakter når du downloader og bruger Rationel App. App´en gemmer derfor hverken persondata eller lokationsdata.
Hvordan gemmer den mine billeder?
Alle billeder gemmes lokalt på enheden i selve App installationen. Billederne gemmes ikke i enhedens fotobibliotek. Sletter du App´en sletter du samtidig alle billederne i App´ens fotobibliotek.
Skal jeg stadig lave opmåling?
Rationel App er et inspirationsværktøj, hvor du med 3D modeller af vinduer og døre kan visualisere, hvordan dit hus kommer til at se ud med nye vinduer. Det er IKKE et opmålerværktøj.
Størrelserne på elementerne er KUN vejledende. Før bestilling skal du altid få lavet kontrolmål.

Tilmeld dig Rationels nyhedsmail

Ingen spam - kun e-mails som hjælper dig til at tage de helt rigtige vinduesvalg.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Tilmeld dig Rationels nyhedsmail

Ingen spam - kun e-mails som hjælper dig til at tage de helt rigtige vinduesvalg.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.