Bliv vinduesspecialist på kun 2 dage

Bliv 100% opdateret på indsigt og viden, når det gælder facadevinduer og yderdøre – og bliv endnu bedre til at rådgive og sælge til private og professionelle.

Få et grundigt indblik i den nye grønne dagsorden, og hvad det betyder for dig og dit arbejde.

Få værktøjer til dokumentation i byggeriet, vinduets teknik og anvendelse og få en detaljeret gennemgang af Bygningsreglementet og Rationels produktsortiment.

Undervisningen

  • Kurset varer 2 dage.
  • Der vil være god afveksling mellem undervisning fra tavlen, gruppearbejde og praktiske opgaver i værkstedet.
  • Programmet er tilrettelagt, så der er god tid til at inddrage og drøfte løsninger på de konkrete udfordringer og spørgsmål, I står over for med jeres kunder.

Kurset henvender sig til?

Kurset henvender sig medarbejdere i trælaster og byggemarkeder.

Du er velkommen, uanset om du har begrænset kendskab til vinduer, eller du allerede selv har opbygget et bredt basis kendskab til området.

Mød underviserne

Vi har samlet et slagkraftigt hold med stor viden og erfaring inden for de forskellige fagområder. Det hele bliver styret af kursusleder Thomas W. Hansen.

Thomas W. Hansen
Kursusleder

Thomas kender Rationels produktprogram ind og ud og ved alt om bygningsreglementet, og hvordan det virker i praksis. Få en grundig indførelse i reglementets bestemmelser for vinduer og døre og få helt styr på Rationels produktprogram.

Inga Dethlefsen
Teknisk Koordinator

Inga er Rationels videnscenter, når det gælder bæredygtighed og ansvarlighed i byggeriet set fra Rationels perspektiv. Bliv klædt på til en ny dagligdag med dokumentationskrav. Få indsigt og viden om vores dokumentationspakker, EPD´er og meget mere.

Lars Peetz-Schou
Salgsdirektør

Med mere en 35 års erfaring fra vinduesbranchen kan Lars give et helt særligt indblik i et foranderligt og udfordrende vinduesmarked. Få en opdateret markedsindsigt og gode råd til salgsarbejdet.

 

Benjamin Elsøe Jensen
T
eamleder Serviceafdelingen

Benjamin har en teknisk baggrund og flere års erfaring med servicesager. Han ved om nogen, hvor vigtigt det er for kunden, at servicesager bliver løst hurtigt og effektivt. Få en kort introduktion til afdelingen og vejledning i hvordan vi kan hjælpe hinanden med at komme godt videre med en servicesag.

Martin Stokholm
Brand Manager, Marketing

Martin har 15 års erfaring med Brand-kommunikation og salgsstøttende marketingaktiviteter målrettet til trælasten og byggemarkederne. Martin vil præsentere jer for initiativer, der understøtter jeres salgsarbejde i dagligdagen.

Praktisk information om Vinduesskolen

Sted

Kurset afholdes:
Rationel
Dalgas Alle 7
DK-7400 Herning

Pris

Undervisning og forplejning er gratis. Rationel er vært ved en middag på kursets første dag.

Overnatning inkl. morgenmad:
kr. 725 (egenbetaling).

Rationel koordinerer booking af hotelværelser.

Indhold

Dag 1
Undervisning fra 10.00 – 17.00
Aftenarrangement med spisning

Dag 2
Undervisning fra 08.30 – 14.30

Kursusleder

Hvis du har spørgsmål til vinduesskolen kan du kontakte kursusleder Thomas W Hansen på twh@rationel.dk eller på tlf. 2228 3468.

Vi glæder os til at se dig.