Websitet anvender cookies for at forbedre din oplevelse til statistik og markedsføring Læs mere her

X

Topvende vindueR

Et topvende vindue er et udadgående vindue, som i princippet fungerer som et topstyret vindue. Med et topvende vindue kan du dog vende rammen 180 grader om en vandret akse uden for karmen. Det gør, at du kan pudse vinduets yderside indefra uden problemer samt anvendes som redningsåbning. Derfor er topvende vinduet især egnet til etagebyggeri, hvor der ikke er adgang til vinduets yderside.

Med et topvende vindue får du paskvilsystem og Rationels arkitekttegnede greb, som understøtter vinduets stilrene og minimalistiske design. Grebet er placeret midt på bundrammen. Derudover har du mulighed for at få vores indbyggede friskluftventil, så du kan lufte ud uden at åbne vinduet.

En anden ventilationsmulighed er topvende vinduets ventilationsstilling. Ved at dreje grebet til vandret stilling og lade lukkemekanismen gribe fat i det yderste af de to huller i beslaget, som er placeret i bundkarmen, opstår der en luftspalte. Her kan en lille mængde luft trænge ind, mens rammen er fastholdt.

Med vores topvende vindue får du en åbningsbegrænser, der fungerer som børnesikring, så rammen stopper ved 10 cm åbning. Ønsker du at åbne vinduet yderligere, skal du deaktivere børnesikringen.

Sorter faldende
Sorter faldende

Topvende vinduer