Websitet anvender cookies for at forbedre din oplevelse til statistik og markedsføring Læs mere her

X

Når uheldet er ude...

For at indsende en reklamation skal du udfylde formularen nedenfor. Vi vil gerne give dig den bedst mulige service, og derfor er det vigtigt, at du udfylder formularen korrekt og vedhæfter dokumentation.

Bemærk derfor at alle felter skal udfyldes og at vores privatlivspolitik skal accepteres for at du kan indsende en reklamation.

En reklamation indgives i henhold til gældende frister. Du kan finde garantibestemmelserne her.

Hvis du har spørgsmål eller yderligere information til en allerede indberettet sag, beder vi dig venligst sende en mail til service@rationel.dk

Opret reklamationssag

Ordrenummer

Hvor finder jeg ordrenummeret?

Vinduer: Du finder ordrenummeret på dine Rationel vinduer og døre i afstandsprofilet mellem glasskiverne. Det er det eneste nummer, som indeholder en skråstreg, og der vil være enten 6 eller 7 cifre før skråstregen.

Placering af ordrenummer i afstandsprofilet mellem glasskiverne i ruden

Døre: På hundetegnet ved dørens hængsel

Produktionsnummeret på hundetegnet ved dørens hængsel

Følgende filer kan uploades :jpg,jpeg,gif,png,pdf,docx,doc

Indtast navn og adresse herunder

PRIVATLIVSPOLITIK

Rationel Vinduer A/S

1. INTRODUKTION

RATIONEL VINDUER A/S Dalgas Allé 7, 7400 Herning CVR. 40371818 (herefter benævnt RATIONEL) er ansvarlig for at indsamle, behandle og opbevare din persondata.

2. HVILKE PERSONDATA INDSAMLER VI

RATIONEL VINDUER A/S indsamler IP-adresse, navn, adresse, e-mail adresse og telefonnummer samt de oplysninger i form af tekst, billeder og svar på spørgsmål, som du måtte give os via formularer eller til ansatte i RATIONEL omkring dit projekt (herefter benævnt persondata eller data).

I tilfælde af reklamation, indsamles information omkring produktnumre på dine eksisterende vinduer.

3. FORMÅLET MED AT INDSAMLE PERSONDATA

3.1 Markedsføringsmateriale

3.1.1 Permission og nyhedsbreve

Vi benytter din persondata til at sende nyhedsbreve, vise dig blognotifikationer og sende dig informationer om RATIONEL via andre kommunikationskanaler efter forudgående accept fra dig. Formålet hermed er at rådgive og inspirere dig med tips, rådgivning og invitation til aktuelle events.

3.1.2 Kataloger, guides og brochurer

Når du afgiver din persondata i forbindelse med ønske om at få fremsendt fysiske kataloger eller salgsmaterialer med almindelig post, benytter vi din persondata til at fremsende og sikre, at det ønskede materiale sendes til den rigtige adresse.

3.1.3 Målrettet annoncering

Generelt gælder, at dine data kan anvendes til målrettet annoncering på 3. parts platforme som f.eks. Facebook, LinkedIn eller Google.

3.2 Salgs- og reklamationshenvendelser

Ved henvendelse til RATIONEL salg og serviceafdeling via messer, online formularer, e-mail eller telefon vil du forvente at kunne blive kontaktet efterfølgende. Alt efter hvilke persondata du har afgivet, vil du kunne forvente at blive kontaktet på mail, telefon, sms, online messaging services eller pr. almindeligt brev.

Formålet med indsamling af persondata er at kunne:

1) Svare på din henvendelse
2) Vende retur med yderligere information
3) Følge op og afslutte forløbet overfor den person, der henvender sig

3.3 Evaluering

Generelt for markedsføringsmateriale og salgshenvendelser gælder, at henvendelse fra RATIONEL om evaluering af forløbet vil kunne forekomme via e-mail, telefon, sms, online messaging services eller almindeligt brev, såfremt disse kontaktoplysninger er oplyst.

3.4 Øvrige kontaktformularer og e-mail adresser på RATIONEL hjemmesider

På RATIONEL hjemmesider findes kontaktformularer og e-mailadresser. Disse har til formål at give eksisterende og fremtidige kunder mulighed for at komme i dialog med RATIONEL.

Svar på disse henvendelser vil ske fra RATIONEL reception, salg, support, marketing- eller serviceafdeling.

3.5 Jobansøgninger

Ved henvendelse til RATIONEL i forbindelse med jobansøgninger, videresendes disse til RATIONEL HR, som herefter vil besvare ansøgeren via telefon, brev eller e-mail.

4. HVEM HAR ADGANG TIL DIN PERSONDATA

Relevante medarbejdere fra RATIONEL VINDUER A/S, som har adgang til din persondata med det formål at behandle persondata i overensstemmelse med de ovennævnte formål.

Herudover vil din persondata blive opbevaret af eller overført til tekniske leverandører og 3. parts databehandlere.

Databehandlerne er underlagt de samme vilkår og betingelser, som beskrevet i denne politik.

5. OPBEVARING OG SLETNING AF PERSONDATA

RATIONEL VINDUER A/S opbevarer din persondata på følgende måder:

5.1 Marketing

Efter afmelding fra modtagelse af marketingmateriale vil du med øjeblikkelig virkning stoppe med at modtage nyhedsbreve fra RATIONEL. Dine data vil blive slettet senest 180 dage efter din seneste personlige, telefoniske eller digitale kontakt med RATIONEL.

5.2 Salgshenvendelser uden tilbud

Hvis din henvendelse om modtagelse af salgsmateriale endnu ikke er resulteret i et tilbud, vil dine data blive opbevaret i op til 180 dage efter din seneste personlige, telefoniske eller digitale kontakt med RATIONEL.

5.3 Salgshenvendelser med tilbud

Hvis din henvendelse om modtagelse af tilbud endnu ikke er resulteret i et køb, vil dine data blive opbevaret i op til 2 år efter din seneste personlige, telefoniske eller digitale kontakt med RATIONEL.

5.3 Købende kunder

Resulterer din henvendelse i et køb, opbevares dine data i forhold til de købte produkters garantiperiode, samt regnskabslovens bestemmelser.

Du kan se de aktuelle garantiperioder her nedenfor.

DK: https://www.rationel.dk/professionelle/dokumentation/garanti

5.4 Service og tilbehør

Fremsendte henvendelser til RATIONEL serviceafdeling via hjemmesideformular eller sendt til en RATIONEL e-mail adresse, vil blive opbevaret i 2 år efter din henvendelse er afklaret.

5.5 Evaluering

Når du deltager i evaluering, vil dine persondata blive gemt i 180 dage, efter undersøgelsen er afsluttet. Herefter anonymiseres data.

5.6 Øvrige henvendelser

Ved henvendelse til RATIONEL på e-mail, vil de persondata, du har informeret os blive opbevaret i op til 180 dage efter din henvendelse.

5.7 Jobansøgere

Fremsendte ansøgninger via RATIONEL hjemmesideformular eller sendt til en RATIONEL e-mailadresse vil blive opbevaret i op til 180 dage efter din henvendelse.

6. ADGANG TIL AT RETTE, ÆNDRE OG SLETTE DIN PERSONDATA

Du har ret til at henvende dig til RATIONEL og spørge om adgang til en oversigt over, hvilke kategorier af persondata som RATIONEL VINDUER A/S opbevarer om dig. Du har endvidere ret til at rette, ændre eller kræve persondata slettet, dog er der lovmæssige undtagelser hertil. Enhver henvendelse skal rettes til privacypolicy@rationel.com.

7. KLAGEMULIGHED

Du har mulighed for at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5

1300 København K

Telefon: 33 19 32 00

E-mail: dt@datatilsynet.dk

www.datatilsynet.dk

8. SERVER

Persondata bliver opbevaret på servere, som er placeret i Europa. Leverandører har tekniske og sikkerhedsmæssige foranstaltninger på plads med det formål at sikre din persondata.

9. COOKIES

Du kan læse vores cookie politik her https://www.rationel.dk/privacy-policy-cookie-restriction-mode

10. TILFØJELSER TIL PRIVATLIVSPOLITIKKEN

RATIONEL VINDUER A/S kan til enhver tid revidere eller opdatere denne politik.

RATIONEL VINDUER A/S opfordrer derfor brugerne til løbende at læse denne politik.

11. KONTAKT

Enhver henvendelse kan fremsættes til: privacypolicy@rationel.com

OBS: Du må ikke lukke browseren, mens vi registrerer din reklamation. Din indberetning er først gennemført når du bliver sendt videre til vores kvitteringsside.

Anmeld Skade