Kursustilbud

Håndværker og håndmadder

Det kan være svært at afse tid til komme på kursus. Det ved vi alt om, og derfor tilbyder frokost og vinduesviden i en samlet pakke. Vi giver et par håndmadder, du giver lidt af din tid og får en tiltrængt pause. Og samtidig fylder vi din værkstøjskasse op med relevant vinduesviden. Indholdet tilpasser vi til dine behov.

Vi foreslår at kurset holdes i forbindelse med frokostpausen eller som et gå-hjem-møde, men det er helt op til dig

Har du appetit på ny viden og meget mere, så udfyld formularen nedenfor og Thomas vil kontakte dig for at høre mere om jeres behov og ønsker til et kursus.

Få en god start på byggepladsen 

Skal du i gang med et større vinduesprojekt og vil du sikre dig en effektiv start på projektet, tilbyder vi et ”opstartskursus”. Det sparer tid på den lange bane.

På kurset vil en Rationel rådgiver vil være tilstede på byggepladsen. Vores rådgiver viser dig hvordan du effektiv montere og justere Rationel vinduer og døre.

Udfyld formularen nedenfor og Thomas vil kontakte dig for at høre mere om jeres behov og ønsker til et opstartskursus.

Ring mig op

Udfyld formularen og Thomas ringer til dig hurtigst muligt:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Sådan behandler vi dine data

Vi har behov for at modtage dine oplysninger så vi kan tage kontakt til dig. Hvis du vil læse mere om hvordan vi gemmer dine oplysninger kan du finde informationerne på https://www.rationel.dk/privatlivspolitik/.