Websitet anvender cookies for at forbedre din oplevelse til statistik og markedsføring Læs mere her

X

Certificeringer

Rationel tilstræber høj kvalitet og fejlfri produkter. Derfor er Rationels produktion tilrettelagt, så medarbejderne i produktionen foretager systematiske kvalitetstjek, inden dør- eller vindueselementet sendes videre i produktionsforløbet.

Nedenstående certificeringer viser, at kvalitet, holdbarhed og energi er vigtige parametre for Rationels produkter.

FSC® -
Forest Stewardship Council®

Rationel anvender FSC certificeret træ fra nordeuropæiske skove, hvor genplantning er sat i system, og tilvæksten er større end hugsten

Energimærknings-ordning

Energimærkningsordningen for vinduer er frivillig og etableret af Vindues Industrien. Ordningen viser på en skala fra A til F, hvor energirigtigt et vindue er.

CE-mærkning

Rationels produkter er endvidere testet og godkendt til CE-mærkning.

Dansk vindues verifikation

Rationels produkter er DVV-certificerede. Det betyder, at vinduer og døre som et minimum overholder de standarder for produkt og produktion, der er defineret i VinduesIndustriens Tekniske Bestemmelser. DVV foretager løbende fabriksbesøg, der sikrer, at certificerede medlemmer overholder de fastlagte kvalitetsnormer. DVV er det, som tidligere har været kendt som DVC.

Indeklimamærkning

Rationel Vinduer A/S er tilsluttet Dansk Indeklima Mærkning. Mærket er garanti for, at Rationels produkter ikke afgiver giftige stoffer, når de senere er installeret i bygninger.

CO2 neutralt
website

Rationel Vinduer A/S er deltager i ordningen for CO2-neutrale hjemmesider. Det betyder, at CO2-udledningen fra både websitet og brugerne af websitet er neutraliseret gennem målbare CO2-reduktioner. Reduktionerne sker bl.a. ved opstilling af nye, vedvarende energikilder (eks. vindmøller) og ved deltagelse i kontrollerede, CO2-reducerende projekter

DS/EN ISO 9001:2000

Rationels ledelsessystem opfylder kravene i ISO 9001.

Certificeringer