Websitet anvender cookies for at forbedre din oplevelse til statistik og markedsføring Læs mere her

X

Teknisk rådgivning

Vi har samlet alle vores tekniske data på produktserierne Rationel AURAPLUS, AURA, FORMAPLUS og FORMA. Du finder alle vores tegninger og tekniske oplysninger på et sted. Download 3D objekter, 2D tegninger, udbudsbeskrivelser mv.

Gode råd og vejledninger

Her kan du se alle vores instruktions film om montering, justering, pleje og vedligehold af vinduer og døre og meget mere.

Du finder din instruktionsfilm her

Snittegninger

Her kan du downloade snittegninger på vinduer, døre og diverse detaljer som fyldinger, påforinger, sprosser osv.

Hent filerne her

Revit filer

Få adgang til vores produktsortiment som BIM objects. Du kan downloade filer og objekter til Revit Architecture.

Hent filerne her

Ydeevnedeklarationer

Se en oversigt over ydeevnedeklarationer (DOP ér) på Rationels produkter i henhold til EN14351-1:2006+A1:2010. Vælg den produktserie, som passer til dit hus.

Klik på oversigten

Certificeringer

Rationel tilstræber høj kvalitet og fejlfri produkter. Derfor er Rationels produktion tilrettelagt, så medarbejderne i produktionen foretager systematiske kvalitetstjek, inden dør- eller vindueselementet sendes videre i produktionsforløbet. Certificeringerne viser, at kvalitet, holdbarhed og energi er vigtige parametre for Rationels produkter.

Klik her og se vores certificeringer

Energibegreber og certifikater

Læs en beskrivelse af de forskellige energibegreber, der findes i forbindelse med vinduer og døre. Du kan også finde en oversigt over Rationels energicertifikater. Alle energicertifikater kan downloades som PDF.

Klik her og læs mere

Professionelle