Velkommen hos Rationel

Vi har elsket vinduer og døre i mere end 60 år. De har udviklet sig en del gennem årene. Det samme har vi. I dag sidder vi 65 mennesker på vores hovedkontor i Herning og arbejder med salg, service og marketing.

Vi favner bredt rent fagligt, men har alle sammen blik for detaljen og kunden i fokus. Det er jo dem, det hele handler om. Vi tror på det ordentlige. Det holdbare. Både når det gælder vores produkter og vores samarbejde.

Vi sidder klar til at hjælpe

​Har du brug for at tale med en medarbejder? Du kan se vores organisation og hele flokken af dygtige medarbejdere lige her.

Sådan arbejder vi

Salgsassistenter, tømrere, ingeniører, marketingfolk, receptionister og rådgivere – vi kan lidt af hvert. Og sådan skal det være. Vi arbejder sammen på kryds og tværs i hele huset, hjælper hinanden og har plads til at udvikle os både fagligt og personligt.

Et rart sted at være

Vi kan faktisk godt lide at gå på arbejde her hos Rationel. Arbejdsmiljøet er godt, samarbejdet kører, og kollegerne er søde. Vi har det i det hele taget godt sammen.

Ledige stillinger

Rationel vinduer er en virksomhed i konstant udvikling. Vi er altid på udkig efter nye, dygtige kolleger, der brænder efter at udvikle virksomheden sammen med os.