Søg job som servicekoordinator

Rationel søger teknisk supporter

Service Coordinator

Trives du med rådgivning og koordinering

Stillingen

Vi søger en Service Coordinator som skal være med til at sikre, at Rationel yder den bedste service over for såvel kunder som samarbejdspartnere. Du skal være en del af et service-team, der i tæt samarbejde håndterer sagsbehandling, rådgivning, reklamationsbehandling og kundeservice.

Primære arbejdsopgaver

 • Sagsbehandling, rådgivning og telefonbetjening af kunder fra det danske marked inden for vinduesbranchen
 • Koordinering af sager fra start til slut
 • Booking af montør samt koordinering af serviceopgaver
 • Diverse administrative opgaver
 • Være bindeleddet mellem kunde, service og salg

Du får det fulde ansvar for dine egne sager samt for at sikre afvikling af sagerne i samarbejde med montører og partnere, med stor inddragelse af kunderne i processen. Du får desuden selv ansvar for, at skabe overblik over egne sager og give det videre til vores montører og kunder. En vigtig faktor er, at levere kvalitet i arbejdet, både over for  kunden, internt og i kvalitetsarbejdet med produktion.

Din succes i jobbet

Din succes i jobbet afhænger af din evne til, at yde den gode kundeservice i telefonen. Det er yderst vigtigt, at kunderne får en god oplevelse og efterfølgende føler sig trygge i at vi hjælper dem. Du skal kunne kommunikere klart og tydeligt såvel mundtligt som skriftligt. Derudover skal du trives med samarbejde i et team. En stor del af opgaverne i afdelingen kommer fra en fælles mailboks, og det er derfor yderst vigtigt, med et tæt samarbejde så vi sikrer, at alle henvendelser bliver besvaret og kun af én medarbejder.

Arbejdsmiljø

Vi tilbyder en stilling i et engageret team i en uformel virksomhed, der har stor fokus på medarbejdernes trivsel. Vi arbejder aktivt med arbejdsmiljøet, for at sikre medarbejderne arbejdsglæde og motivation.

Hvem er du?

 • Du skal være vant til at arbejde med kunderådgivning, reklamationsbehandling, salg og kundeservice gerne inden for byggebranchen men dette er ikke et must
 • Kendskab til vinduesbranchen vil være en fordel.
 • Du skal have et godt menneskekendskab og være god til at lytte og kunne tilpasse din tilgang til kunden i forhold til hvem du taler med, så vi sikrer, at man finder den rigtige løsning første gang.
 • Det er ligeledes vigtigt, at du formår at være troværdig og imødekommende over for kunderne, selv i de svære samtaler.
 • Som person er du handlekraftig og arbejder systematisk, detaljeorienteret og kvalitetsbevidst. Du er tålmodig og modstandsdygtig.
 • Det er vigtigt for vores kunder, at du har evnen til, at strukturere informationer, så det kan formidles til andre.
 • Du skal have et godt kendskab til IT på brugerniveau, kendskab til SAP vil være en fordel.
 • Har du tyskfærdigheder, skriftligt og mundtligt, så du kan kommunikere med vores tyske kunder, er dette en stor fordel.

Arbejdssted

Rationel
Dalgas Allé 7
7400  Herning

Tiltrædelse

Arbejdstid: 37 timer pr. uge mellem kl. 7.00-16.00 / 7.00-15.30

Starttidspunkt: Snarest mulig.

Er du interesseret?

Send din ansøgning snarest til job@rationel.dk mærket ’Service Coordinator’

Samtaler afholdes løbende.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Service Manager John Trane på telefon 60 25 16 40.

Om Rationel

Rationel er et anerkendt kvalitetsbrand inden for facadevinduer og døre. Vores produkter skræddersys efter kundens ønsker og behov og passer både til nybyggeri og renovering. For det blotte øje er alle vinduer og døre måske ens. Sådan er det ikke for os. Vi ser forskellen, og vi er drevet af detaljen.

Rationel har mere end 60 års erfaring med vinduer og døre. Hver dag gør vi os umage for at leve op til kundernes forventninger. Vi tager ansvar både, når det gælder vores produkter og det samfund, som omgiver os.

Rationel er danskejet og indgår i DOVISTA A/S, som består af en række førende døre- og vinduesvirksomheder og brands i Europa. DOVISTA A/S ejes af VKR Holding, der beskæftiger ca. 16.000 medarbejdere i mere end 40 lande. Læs mere om Rationel