Handelselev til Rationel

Handelselev

Brænder du for at arbejde med salg og rådgivning, så har du muligheden for at blive en del af salgsafdelingen i Rationel – et af Danmarks fortrukne brands inden for vinduer og døre. Vi søger en handelselv til et 2-årigt uddannelsesforløb i en spændende virksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Stillingen

Som handelselev bliver du i løbet af 2 år uddannet til at være Handelsassistent. Du vil i den tid primært være tilknyttet vores interne salgsafdeling. Afdelingen er delt i tre grupper som henholdsvis tager sig af mindre byggesager og renovering, typehusfirmaer og større projekter. Du kommer rundt i alle grupper og bliver oplært i de forskellige salgsprocesser.

I starten af dit ansættelsesforhold skal du primært supportere sælgerne med håndtering af deres kunder, men på sigt vil der også være mulighed for at få dine egne kunder. Du vil få stor kontakt til vores kunder, men også en bred berøringsflade internt i organisationen både i Danmark og med vores afdelinger i Polen.

Som handelselev vil du I løbet af uddannelsen desuden opnå erfaring fra  Marketing, Logistik, Service og Finans, hvilket giver dig en god forståelse for de andre funktioner der er i organisationen. I løbet af uddannelsen vil der være 8-10 ugers skoleforløb fordelt over de 2 år.

Primære arbejdsopgaver

 • Servicering og rådgivning af vores kunder hos de danske tømmerhandlere
 • Tilbuds- og ordrebehandling, samt salgsopfølgning
 • Viden om håndtering af reklamationer
 • Diverse ad hoc opgaver i forbindelse med vores reception og kapacitetsstyring

Vi tilbyder dig gode muligheder for læring og udvikling i en stor salgsafdeling med klare målsætninger.

Succes i jobbet

For at opnå succes i stillingen, skal du formå at yde en god service over for vores kunder. Du skal evne at planlægge og strukturere din hverdag, så kunderne modtager deres ting i god kvalitet og hastighed. Desuden skal du motiveres af at have et fælles salgsbudget, som du sammen med resten af teamet skal kæmpe for at opnå. Du skal altså trives med, at være en del af et større team, hvor du har fokus på egne opgaver, men samtidig tager ansvar og udviser holdånd for resten af teamet.

Arbejdsmiljø

Salgsafdelingen består af 23 medarbejdere, som hver dag gør sig umage for at leve op til kundernes forventninger. Vi er en uformel organisation med engagerede kolleger i et dynamisk og travlt miljø. Vi overholder vores aftaler, viser respekt og hjælper hinanden. Vi sidder i et åbent kontormiljø, hvor der er rig mulighed for løbende vidensdeling og sparring. Omgangstonen er fri, og der er masser af humor.

Hvem søger vi?

 • Du er hurtigt opfattende på det tekniske område, eller har interesse i at lære det
 • Du er udadvendt og har en god telefonstemme
 • Du er god til mennesker – er tålmodig og lyttende
 • Du er loyal og mødestabil
 • Du er ansvarsbevidst og evner at arbejde selvstændigt
 • Du arbejder effektivt, men samtidig grundig og omhyggelig
 • Du er ivrig efter at lære og udvikle dig både personligt og fagligt
 • Du skal have gennemført en adgangsgivende uddannelse som fx HHX, HTX eller STX

Tiltrædelse og arbejdssted

Tiltrædelse:     1. september 2021, og gerne før
Arbejdstid:       Mandag – torsdag 07.30-16.00 og fredag 07.30-14.00/12.00
Arbejdssted:    Rationel  ·  Dalgas Allé 7 · 7400 Herning

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Internal Sales Director Christina S. Munk på telefon 2228 3915.

Send din ansøgning og cv til job@rationel.dk mærket ”Handelselev”

Samtaler afholdes løbende.

 

Om Rationel

Rationel er et anerkendt kvalitetsbrand inden for facadevinduer og døre. Vores produkter skræddersys efter kundens ønsker og behov og passer både til nybyggeri og renovering. For det blotte øje er alle vinduer og døre måske ens. Sådan er det ikke for os. Vi ser forskellen, og vi er drevet af detaljen.

Rationel har mere end 60 års erfaring med vinduer og døre. Hver dag gør vi os umage for at leve op til kundernes forventninger. Vi tager ansvar både, når det gælder vores produkter og det samfund, som omgiver os.

Rationel er danskejet og indgår i DOVISTA A/S, som består af en række førende døre- og vinduesvirksomheder og brands i Europa. DOVISTA A/S ejes af VKR Holding, der beskæftiger ca. 16.000 medarbejdere i mere end 40 lande.

Læs mere om Rationel