Websitet anvender cookies for at forbedre din oplevelse til statistik og markedsføring Læs mere her

X

Juridiske forbehold

Formålet med denne webside er alene at introducere dig til og informere generelt om Rationel Vinduer A/S. Vi håber derfor på forståelse for, at materialet på websiden stilles til rådighed, som det er og forefindes - uden nogen form for garanti.

Selvom Rationel gør en stor indsats for at sørge for, at materialet på websiden er fuldstændigt, rigtigt og opdateret, kan vi ikke indestå herfor. Hvis du derfor vil være helt sikker på at have det nyeste materiale, bedes du kontakte Rationel herom.

Uanset hvor nøjagtigt og fuldstændigt materiale fra denne webside er blevet anvendt, kan Rationel ikke påtage sig ansvar for skader, der er opstået ved adgang til eller brug af materialet på denne webside. Det gælder bl.a. direkte, indirekte, tilfældige eller forbundne skader samt f.eks. virus.

Materialet på websiden tilhører Rationel Vinduer A/S eller andre. For at være sikker på at bevare disse rettigheder er hel eller delvis gengivelse eller brug af hele eller dele af materialet i en hvilken som helst form ikke tilladt, bortset fra personlig, ikke-forretningsmæssig brug. Hvis du har brug for at gengive materialet til personlig, ikke-forretningsmæssig brug, skal du angive Rationel som kilde i form af en henvisning til denne webside () samt anføre vores ophavsretsmeddelelse "© 2010 Rationel Vinduer A/S" i forbindelse med gengivelsen.

Der er heller ikke med websiden givet nogen licens til at gengive eller bruge materialet til andet end sædvanlig web-browsing.

Rationel kan ikke påtage sig ansvaret for og har ikke nogen relation til andre websider, som denne webside måtte linke til og andre websider, som måtte linke til denne webside.

Du skal være opmærksom på, at af praktiske hensyn betragtes materiale, som Rationel måtte modtage gennem denne webside, som almindeligt tilgængelig. Rationel er derfor berettiget til at gengive, bruge, ændre og overdrage materialet uden begrænsninger - dette gælder også ideer til produkter, produktionsmetoder eller know-how, som måtte være indeholdt i materialet.

Hvis der skulle opstå en tvist i forbindelse med denne Juridiske Meddelelse og tvisten ikke kan løses i mindelighed skal sagen afgøres efter dansk ret og ved danske domstole.

2010 Rationel Vinduer A/S
19. oktober 2010