Vinduerne skaber trygge rammer i typehuset

Familiens krav til design og funktion

En ung familie med to børn har bygget et typehus i et nybyggerkvarter i Horsens. Familien var aktive i beslutningsprocessen om design og farvevalg, og de havde særlige krav til vinduernes funktionalitet og komfortegenskaber. Typehuset er placeret i et kvarter med mange børnefamilier og tæt ved en trafikeret vej. Derfor var prioriterede familien, at vinduerne fik lyddæmpende glas til at holde støjen ude. De lyddæmpende glas har vakt stor glæde hos familien, som fortæller: “Det hjælper helt vildt, og vi virkelig glade for det. Det er dejligt, at vi kan være indenfor og hygge os, uden at larmen fra vejen generer os.”

Det var vigtigt for familien at opgradere sikkerheden i det nye hus. Sikringspakken blev derfor valgt til husets vinduer og døre. Familien føler tryghed ved at vide, at de har gjort det ekstra svært for tyven at bryde ind.

“Familien føler tryghed ved at vide, at de har gjort det ekstra svært for tyven at bryde ind.”

Lukker lyden ude

Typehuset er placeret i et kvarter med mange børnefamilier og tæt ved en trafikeret vej. Derfor var prioriterede familien, at vinduerne fik lyddæmpende glas til at holde støjen ude. De lyddæmpende glas har vakt stor glæde hos familien, som fortæller: “Det hjælper helt vildt, og vi virkelig glade for det. Det er dejligt, at vi kan være indenfor og hygge os, uden at larmen fra vejen generer os.”

Priseksempler

Prisen på vinduer og døre varierer afhængig af materialevalg, størrelse, antal opdelinger, den valgte glastype med mere.

Vi har samlet en række priseksempler på forskellige vindues- og dørprojekter. De kan give dig en fornemmelse af prisniveauet og hjælpe dig i gang med at planlægge dit eget projekt.

Se flere inspirationscases