Tilbage til 60’erne i Skjern

På en stille vej i midten af Skjern ligger ti røde huse på rad og række. Med rene linjer og en snusfornuig indretning – præcis som da de blev tegnet og bygget for godt 60 år siden. Og så alligevel …

I et af husene har Anette netop overstået en gennemgribende renovering. Undervejs har hun bevaret husets enkle 60’er stil  – og endda forstærket den flere steder med sorte træpaneler på facaden og moderne vinduer og døre med sorte rammer og karme i et stramt design fra serien AURAPLUS.

 

Det lille hus har fået en mere åben planløsning, så lyset nu flyder frit mellem køkken, dagligstue og værelset for enden af huset. Her rammer et stort gavlvindue udsigten til haven ind, og den dybe karm giver god plads til at sidde og føle sig ude, mens man er inde.

Det fine lysindfald året rundt var vigtigt for Anette. Det samme var den lette adgang til terrassen fra både værelser og stue. Samtidig gør terrassedørene med vinduesprofil det let at lufte ud. Enten ved at smække dem op på vid gab og blæse huset igennem på få minutter. Eller ved at sætte dem i ventilationsstilling og lade luften cirkulere stille og roligt over længere tid.

Føl dig ude – inde

På et af værelserne indrammer et stort gavlvindue udsigten til haven, og den dybe karm giver god plads til at sidde og nyde årstidernes skiften.

En væg af glas

De store faste vinduespartier går til gulvet og får stue og terrasse til at smelte sammen. Det store glasfelt og de smalle rammer lader masser af lys strømme ind i spisestuen.

Der er let adgang til terrassen gennem terrassedørene fra både værelser og stue

Lyset vælter ind i stuen, efter vinduerne er trukket til gulvet. De faste vinduespartier med slanke sorte profiler rammer udsigten ind, og med en dobbeltfløjet terrassedør er der let adgang til det grønne udenfor

Hoveddøren har en hel dørplade og er kombineret med et sideparti

Bagdøren har et stort glasfelt og en glat fyldning nedenunder

Bundstykke i egetræ

Husets ejer har valgt et bundstykke i egetræ, så det passer til gulvene i huset. En lille med vigtig detalje, der passer til helheden.

”Jeg er utrolig glad for, at husets indretning blev så åben, og med de store vinduespartier har vi fået masser af lys og udsyn. Selv fra køkkenet kan jeg kigge gennem huset og følge med i årets gang i haven.”

– Anette, husejer

Produktinformation

Serie: Rationel AURAPLUS – Træ/Alu energimærke A (3-lags glas)

Farve: RAL 9005 Sort (udvendig), RAL 9005 Sort (indvendig)

Tilvalg: Sorte afstandsprofiler

 

Priseksempler

Prisen på vinduer og døre varierer afhængig af materialevalg, størrelse, antal opdelinger, den valgte glastype med mere.

Vi har samlet en række priseksempler på forskellige vindues- og dørprojekter. De kan give dig en fornemmelse af prisniveauet og hjælpe dig i gang med at planlægge dit eget projekt.

Se flere inspirationscases