Så klassisk

Salomons Palæ

Blandt fredede og bevaringsværdige bygninger i det gamle København står Salomons Palæ som et unikum. På elegant vis balanceres storladen arkitektur, historisk autenticitet og topmoderne renovering. Her får du udtryk og indtryk fra kælder til kvist.

Bygningen var oprindeligt domicil for det hemmelighedsfulde logebroderselskab, Den Danske Frimurerorden. Nu er den historiske bygning blevet totalrenoveret og omdannet til luksuslejligheder.

Vinduerne er fra Rationel klassiske serie og er perfekt proportioneret og tilpasset den klassiske byggestil- det er faktisk svært at se at det i virkeligheden er topmoderne energirigtige vinduer, som danner rammen om og giver masser af lysindfald til de nyistandsatte lejligheder.

De høje vinduer er delt i fire felter med sidehængte vinduer og ligner til forveksling de originale vinduer.

“Det er faktisk svært at se, at de nye vinduer i den bevaringsværdige bygning i virkeligheden er topmoderne energirigtige vinduer.”

Priseksempler

Prisen på vinduer og døre varierer afhængig af materialevalg, størrelse, antal opdelinger, den valgte glastype med mere.

Vi har samlet en række priseksempler på forskellige vindues- og dørprojekter. De kan give dig en fornemmelse af prisniveauet og hjælpe dig i gang med at planlægge dit eget projekt.

Se flere inspirationscases