Ombyggerne

Nybygger blev til ombygger

Anne og Simon er kendt fra TV2 programmet Nybyggerne, hvor de i 2013 vandt et nyt hus. Efter få år ønskede familien nye udfordringer og oplevelser. De solgte derfor deres nybyggede hus og købte en gammel 50’er villa, som de satte sig for at forvandle til et moderne familiehus. Familien gav sig i kast med en gennemgribende renovering, hvor nye vinduer i hele huset kom til at spille en central rolle.
Klynge
Klynge
Klynge
Klynge
Klynge

Høj kvalitet og funktionalitet

Vinduer er ikke noget, der skiftes hvert år. Derfor mener Ombygger-parret, at kvalitet betaler sig i sidste ende. Lyden af et kvalitetsvindue, der lukkes, er en detalje, som familien fremhæver. Vinduets funktioner er et parameter, som de to Ombyggere har overvejet nøje. Energirigtige vinduer med ventilationsmulighed var et must. ”Vi kunne straks mærke, at der er væsentligt mere varmt i huset”, fortæller Simon. Endelig var sikkerheden i forhold til indbrudssikring, som holder indbrudstyve ude, og børnesikring, som sørger for at familiens små børn ikke kommer til skade, et krav vinduerne skulle opfylde.

Krav til husets nye vinduer

Der er meget at tage stilling til, når du skal have nye vinduer. For Anne og Simon var fem ting helt afgørende for deres valg af nye vinduer:
1) Passende design til husets arkitektur.
2) Gennemført kvalitet.
3) Et minimum af vedligeholdelse.
4) Energioptimering.
5) Sikkerhed i forhold til børn og indbrud.
Det æstetiske snit er noget af det, Anne og Simon værdsætter allermest ved husets nye vinduer. Simon fortæller, at de nye vinduer har løftet husets udtryk markant. Parret valgte AURAPLUS vinduer, som har et enkelt og moderne design, der passer perfekt til 50’er villaen. Fordelen ved at vælge PLUS-udgaven af AURA er, at vinduerne har en udvendig aluminiumsprofil, som er yderst holdbar og stort set vedligeholdelsesfri.

“De nye vinduer har løftet huset udtryk virkelig meget.
Vi kunne straks mærke, at der er væsentligt mere varmt i huset”

– Anne og Simon, Ombyggerne

Bliv klædt på til vinduesrenovering med Ombyggerne

En gennemgribende villarenovering med udskiftning af samtlige vinduer og yderdøre. Det var projektet, som Ombyggerne Anne og Simon gav sig i kast med, da de ville for-vandle deres gamle 50’er villa til et moderne familiehus.

Følg parrets overvejelser, og lær af deres gode råd og erfaringer under vinduesrenoveringen, når Ombyggerne Anne og Simon fortæller om processen fra start til slut. Læs casen her.

Priseksempler

Prisen på vinduer og døre varierer afhængig af materialevalg, størrelse, antal opdelinger, den valgte glastype med mere.

Vi har samlet en række priseksempler på forskellige vindues- og dørprojekter. De kan give dig en fornemmelse af prisniveauet og hjælpe dig i gang med at planlægge dit eget projekt.

Se flere inspirationscases