Vinduesdesign til unik arkitektur

Vinduerne spiller en central rolle i dette eksklusive etagebyggeri med store altaner og taghaver. De unikke lejeboliger i Christiann X’s Have ved Aarhus kræver et gennemført vinduesdesign, der matcher den flotte udsigt til grønne oaser og Aarhus by. Løsningen blev en kombination af store faste vinduespartier og vinduer med faste felter i et enkelt og sofistikeret design, som passer til den unikke og moderne byggestil. For at fuldende byggestilen har vinduesdørene fået et sideparti, der også går godt i tråd med ønsket om at få det mest optimale lysindfald.

“De unikke lejeboliger i Christian X’s Have ved Aarhus kræver et gennemført vinduesdesign, der matcher den flotte udsigt til grønne oaser og Aarhus by.”

Priseksempler

Prisen på vinduer og døre varierer afhængig af materialevalg, størrelse, antal opdelinger, den valgte glastype med mere.

Vi har samlet en række priseksempler på forskellige vindues- og dørprojekter. De kan give dig en fornemmelse af prisniveauet og hjælpe dig i gang med at planlægge dit eget projekt.

Se flere inspirationscases