Mere luft til hverdagen

Engang imellem er vinduerne bare for små til deres egen udsigt. For utætte. For tidskrævende. Og for lidt børnevenlige. Sådan var det i hvert fald i Andrea og Filips hus fra 1971. Parret har to små børn og knebent med tid til at nå rundt med en pensel. Derfor valgte de Rationel AURAPLUS, som har en udvendig profil af aluminium. Serien passer til husets enkle stil, den er energivenlig og eliminerer al træk og kuldenedfald, så man kan møblere helt ud til vinduet.

Før- og efterbilleder

Under en totalrenovering fjernede de en stribe radiatorer og lagde gulvvarme, så de kunne trække vinduerne til gulvet og få mere luft, mere lys og flere udgange til haven.
Den gamle terrassedør er blevet udskiftet med en dobbelt terrassedør med vinduesprofil, og endnu en terrassedør blev monteret i facaden hvor der før blot havde været et vindue. Så nu er der virkelig mulighed for at åbne op til den smukke udsigt. “Det har gjort en kæmpe forskel i vores hus,” siger Andrea. “Vi har en rigtig god udsigt fra huset og får så meget mere lys ind nu. Det ser hammergodt ud hele vejen rundt.”

Vinduer tilpasset dine behov

Familien har fået tilpasset vinduerne efter præcis deres behov med friskluftventiler, børnesikring, pudse-beslag, indbrudssikring og sikkerhedsglas. Læs mere om Rationels tilvalgspakker.

Og derudover er det vigtigt for dem, at hverken vinduer eller døre afgiver giftige stoffer til indeklimaet. Alle Rationels produkter er mærket efter Dansk Indeklima Mærkning. Det er din garanti for, at produkterne ikke afgiver giftige stoffer, når de er installeret i dit hus.

 

“Det er bare god kvalitet. Det kan man også mærke – det føles virkelig lækkert, når man åbner vores vinduer. Vi er sikre på, at vi har ordentlige vinduer mange år frem.”

– Andrea og Filip –

Priseksempler

Prisen på vinduer og døre varierer afhængig af materialevalg, størrelse, antal opdelinger, den valgte glastype med mere.

Vi har samlet en række priseksempler på forskellige vindues- og dørprojekter. De kan give dig en fornemmelse af prisniveauet og hjælpe dig i gang med at planlægge dit eget projekt.

Se flere inspirationscases