Respekt for den oprindelige arkitektur

Bevaringsværdig og moderne

En gammel kulturhistorisk erhvervsbygning på Frederiksberg er renoveret og bygget om til nye moderne studie- og seniorboliger. Arkitekten har efterstræbt at udnytte de markante arkitektoniske kvaliteter, såsom stor rumhøjde og store åbne rum med smukt lysindfald. Man har således prioriteret at skabe optimale dagslysforhold i de nye boliger og derfor tilført flere og større vinduespartier end oprindeligt. Her er valgt trævinduer i klassisk stil med 3-lags glas.

“Vi havde helt specifikke krav til vinduernes farve, og vi fik lige nøjagtig den grønne farve, vi ønskede”

– Projektleder

Grøn er ikke bare grøn

Bygningen er klassificeret som bevaringsværdig, så man har gjort sig stor umage for at vinduerne er tilpasset den oprindelige arkitektur inkl. både buede og runde vinduer. Farven på vinduerne – sortgrøn RAL 6012 – er også specielt udvalgt og helt i overensstemmelse med den oprindelige farve.

Priseksempler

Prisen på vinduer og døre varierer afhængig af materialevalg, størrelse, antal opdelinger, den valgte glastype med mere.

Vi har samlet en række priseksempler på forskellige vindues- og dørprojekter. De kan give dig en fornemmelse af prisniveauet og hjælpe dig i gang med at planlægge dit eget projekt.

Se flere spændende løsninger