Beier Bygger

Gør-det-selv renoveringsprojekt

TV-vært Lene Beier og hendes mand, Anders, gav hinanden en udfordring. De ville forvandle et parcelhus fra 1970’erne til familiens drømmehus. Det fandt huset i Søvang på Amager og vidste med det samme at det var det helt rigtige – lige ned til vandet, tæt på natur og job.

Det gamle parcelhus på grunden med hessian på væggene, brune gulvtæpper, nikotinfarvede lofter og “energimærket Z” blev total ombygget til en toetages, moderne og funktionel villa. Lene og Anders har selv tegnet deres nye hus.

“Jeg er så glad for at se de her grønne vinduer sammen med den gule facade. Jeg synes huset får en hel anden karakter, end hvis det havde været hvide vinduer. Jeg synes det er meget mere roligt og meget mere originalt i forhold til farverne.”

– Lene Beier

Hvad husets ydre angår er parret efter eget udsagn gået tilbage i tiden: “Med gulpudset facade, røde tagtegl og flaskegrønne vinduer – dem fik Anders mig heldigvis overtalt til,” siger Lene med begejstring i stemmen. Inspirationen til husets ydre udseende har de fået fra de gamle huse i Skagen, og det nærliggende Dragør. Indvendigt er drømmehuset præget af Lene og Anders’ unikke indretningsløsninger og farverige stil.

Hele byggeprojektet kunne følges i en programserie på TV2 fri i foråret 2019. Kan ses på TV2 Play.

Se mere på om projektet på bloggen http://www.beierbygger.dk/

Priseksempler

Prisen på vinduer og døre varierer afhængig af materialevalg, størrelse, antal opdelinger, den valgte glastype med mere.

Vi har samlet en række priseksempler på forskellige vindues- og dørprojekter. De kan give dig en fornemmelse af prisniveauet og hjælpe dig i gang med at planlægge dit eget projekt.

Se flere inspirationscases