Funkisvillaen

360 graders udsigt

Supermoderne og minimalistisk. En enkel, stilren og funktionel funkisvilla med store vinduespartier på alle sider af huset, som giver et svævende udtryk og et fantastisk lysindfald. Her er der brugt en kombination af hæveskydedøre og faste vinduespartier. Det har været vigtigt for ejeren, at vinduerne er energieffektive og minimerer kuldenedfald fra de store ruder. Derfor er der valgt A-mærkede vinduer med 3-lags glas i træ/alu. Valget af hæveskydedøre er ikke tilfældig. En skydedør er et flot alternativ til en traditionel terrassedør. Du får masser af lys, og når du åbner døren helt, bliver terrasse og stue til et stort rum. Hæveskydedørene har ikke noget svingareal og derfor behøver du ikke tænke på, om der er plads ude eller inde til at døren kan åbnes. Det passer perfekt til fx en balkon eller terrasse.

“Når vi åbner hæveskydedørene helt, er det som om stue og terrasse bliver til ét stort rum.”

– Lise og John, husejer

Klynge
Klynge
Klynge

Produkt information

Serie: Rationel AURAPLUS – Træ/Alu, energimærke A (3-lags glas)

Farve: Granitfarve G80 Sort (udvendig), RAL 9010 hvid (indvendig)

Priseksempler

Prisen på vinduer og døre varierer afhængig af materialevalg, størrelse, antal opdelinger, den valgte glastype med mere.

Vi har samlet en række priseksempler på forskellige vindues- og dørprojekter. De kan give dig en fornemmelse af prisniveauet og hjælpe dig i gang med at planlægge dit eget projekt.

Se flere inspirationscases