Moderne vinduer passer godt på energien

Vinduerne fungerer nærmest som en radiator

Mange af de huse, vi bygger i dag, er ligesom dette inspireret af den enkle stil fra den modernistiske villa og har store flotte vinduespartier, der gør dagslyset til en naturlig del af boligen. Samtidig er der ofte unikke detaljer, der fortæller noget om, hvem der bor i huset – kort sagt viser noget personlighed. Et andet kendetegn ved nye huse er ønsket om at gøre energiforbruget så lille som muligt. I dette hus er der derfor valgt velisolerede AURAPLUS-vinduer med 3-lags glas. Men ikke nok med det, for i dag er energirigtige vinduer ikke bare velisolerede. De kan også opsamle solens varme og dermed være med til at varme huset op. Med andre ord holder vinduerne ikke kun på varmen, de er også med til at skabe den. Eller som ejeren af huset formulerede det: “Vores vinduer er jo nærmest en slags radiator.”

“Vores vinduer er jo nærmest en slags radiator.”

– Christian, husejer

Priseksempler

Prisen på vinduer og døre varierer afhængig af materialevalg, størrelse, antal opdelinger, den valgte glastype med mere.

Vi har samlet en række priseksempler på forskellige vindues- og dørprojekter. De kan give dig en fornemmelse af prisniveauet og hjælpe dig i gang med at planlægge dit eget projekt.

Vil du se andre projekter?