Herskabelig udsigt

Med kig til de gamle bøgetræer

På stille og rolig villavej i en pragtfuld opvokset have ligger denne fine herskabsvilla. De smukke opsprossede vinduer er fuldstændig tro mod husets oprindelige arkitektur. Flottere kan det næsten ikke gøres. Rationels klassiske vinduer forener autentisk arkitektur med moderne krav til energi og komfort. Der er kælet for detaljen, og det kan både ses fra facaden og vindueskarmen. De smukke rammer og karme er inspireret af gamle danske håndværksmæssige traditioner. Den klassiske profilering spreder dagslys ind i rummet på en behagelig måde. Og så behøver vinduer jo ikke være så firkantede. Buede vinduer er også en mulighed – du behøver slet ikke gå på kompromis med husets arkitektur.

Klynge
Klynge
Klynge

“Vores nye vinduer passer både til husets udvendige side og til stilen i stuerne takket være de klassiske vindueshasper og de smukke profilerede karme.”

Priseksempler

Prisen på vinduer og døre varierer afhængig af materialevalg, størrelse, antal opdelinger, den valgte glastype med mere.

Vi har samlet en række priseksempler på forskellige vindues- og dørprojekter. De kan give dig en fornemmelse af prisniveauet og hjælpe dig i gang med at planlægge dit eget projekt.

Se flere inspirationscases