Nye tider i 80'er parcelhuset

Totalrenovering

Et parcelhus fra 80’erne – ikke gammelt, men måske lidt træt. Ejerne var netop flyttet tilbage til deres hus i Danmark efter at have boet en årrække i udlandet. De ville gerne blive boende, men synes at huset trængte til fornyelse, så de valgte at totalrenovere huset med blandt andet nyt tag, nye vinduer og døre, terrasser mm.

Ved udskiftning af vinduerne blev der lagt vægt på energibesparelsen, og helt ærligt så gad de ikke at male vinduer mere. De gamle trævinduer med 2-lags glas blev udskiftet med træ/alu vinduer i 3-lags glas, som er et yderst energirigtigt produkt. Det er A-mærket og lever op til de skærpede krav i Bygningsreglement 2018 og med valget af træ/alu fik de også vinduer, som er næsten vedligeholdelsesfri.

“Vi er meget glade for de nye vinduer og især den dobbelte terrassedør, som har givet masser af lys i stuen.”

– Anne og Peter, husejere

Før- og efterbilleder

Priseksempler

Prisen på vinduer og døre varierer afhængig af materialevalg, størrelse, antal opdelinger, den valgte glastype med mere.

Vi har samlet en række priseksempler på forskellige vindues- og dørprojekter. De kan give dig en fornemmelse af prisniveauet og hjælpe dig i gang med at planlægge dit eget projekt.

Se flere inspirationscases