Smuk udsigt i glas og ramme

Med udsigt over by og vand ligger en bungalow fra 60’erne. Udtrykket er tidløst, og arkitekturen bevaringsværdig med fladt tag, synlige trækonstruktioner og kasseform. Det hele trængte bare til en opdatering. Ejerne er gået nænsomt til værks og har bevaret husets oprindelige stil. De enkle vinduer fra serien Rationel AURAPLUS passer med deres slanke profiler perfekt til arkitekturen og den minimalistiske stil. Kun få steder har facaden fået tilført større vinduespartier med indbygget kig til både solopgang og solnedgang over byens tage. Vinduer og døre er en investering i fremtiden.

Klynge
Klynge
Klynge

Faste vinduespartier

Store faste glaspartier giver et fantastisk lysindfald – selv på en regnvejrsdag. Ved at vælge faste partier kan glasfladerne i vinduerne blive meget større. Og udsigten endnu bedre og mere uforstyrret. Et fast vinduesparti er et vindue med en fast karm. Det vil sige, at glasset er sat direkte ind i karmen og betyder derfor også, at vinduet ikke kan åbnes. Vinduer med fast karm kan selvfølgelig kombineres med vinduestyper, der har oplukkelige rammer. Som her hvor det faste vinduesparti er kombineret med et sidehængt vindue. Læs mere om fastkarmsvinduer.

Hos Rationel produceres alle vinduer efter individuelle mål og ønsker. Det giver dig mulighed for at få lige netop den løsning, som passer bedst til dit hjem.

Terrassedør med lås

Spisestuen og terrassen er bundet sammen af et bredt glasparti, der går fra gulv til loft. Terrassedøren i hjørnet har aflåselige greb og giver samme høje sikkerhed som en yderdør. Det er en nem måde at forbedre indbrudssikkerheden i dit hjem.

Læs mere om vores terrassedøre.

Et godt greb

Et godt greb skal føles som et rart håndtryk. Hvordan det skal se ud, og hvad det ellers skal kunne, er helt op til dig. Mulighederne er mange – også uden for Rationels standard sortiment. Her har ejerne valgt et greb med indbygget kodelås.

Grebet er et tilvalg. Vi kan tilbyde et Rationel greb, som er et gedigent og funktionelt greb i et enkelt design. Læs mere om vores dørgreb

Produktinformation

Serie: Rationel AURAPLUS – Træ/alu, energimærke A (3-lags glas)

Farve: G80 Sort (udvendig), RAL 9010 Hvid (indvendig)

Tilvalg: Udvidet sikring

Priseksempler

Prisen på vinduer og døre varierer afhængig af materialevalg, størrelse, antal opdelinger, den valgte glastype med mere.

Vi har samlet en række priseksempler på forskellige vindues- og dørprojekter. De kan give dig en fornemmelse af prisniveauet og hjælpe dig i gang med at planlægge dit eget projekt.

Se flere inspirationscases