Vidste du, at alle vores døre og vinduer kan justeres, så de åbner og lukker som en drøm – uanset hvor meget du har været nødt til at trylle for at få dem til at passe til murhullet? Her kan du se hvordan.

Det kan være lidt af en udfordring at montere en ny dør eller vindue i et gammelt hus, hvor alt ikke sidder helt i vater og lod. For at sige det pænt. Derfor har vi sørget for, at alle vores døre og vinduer kan justeres, så de kommer til at fungere perfekt, selv i et mindre perfekt murhul.

 

Justerbare hængsler

Vores hængsler, beslag og slutblik er udviklet af folk, der har tænkt på det hele. Det betyder, at du kan finjustere alle elementer med gående dele – op og ned, til siderne, ud og ind, så der ikke er noget, der går imod, binder eller hænger.

 

Få døren til at passe helt perfekt

På den måde behøver du i første omgang kun tænke på at få elementet til at passe i det hul, der nu engang er, så det ser pænt ud både udefra og indefra. Resten kan du justere dig ud af.

Du skal bare bruge en skruetrækker, en umbraco nøgle og et par tricks for professionelle. Vi har lavet en stribe film, der viser, hvordan du gør – trin for trin.

 

 

Videoguides – trin for trin

Sådan justerer du yderdøre og terrassedøre.

Sådan justerer du et vindue: