Få overblik over alle de løse ender, når du bestiller vinduer. Og slip for bøvlet med at rette i en ordre, du allerede har vinget af to do-listen. Vi giver dig en effektiv tjekliste lige her.

Kender du det, at du må ind og rette i en ordre både to, tre, fire eller otte gange, selvom du allerede har sendt den af sted? Måske fordi kunden lige kommer i tanker om, at det kunne være skønt med en anden farve, funktion eller finish. Eller fordi I ikke nåede omkring alle muligheder og løse ender i første omgang.

Ubeslutsomme kunder kan være lidt af en tidsrøver. Det samme kan mange rettelser i den bestilling, du allerede har vinget af på to do-listen. Derfor har vi lavet en tjekliste til dig, som du kan løbe igennem med kunden, så du kan spare tid og bøvl og slippe for at foretage rettelse efter rettelse.

Din tjekliste

  1. De korrekte mål på både karm og hul
  2. Farver – både udvendigt og indvendigt
  3. Træ eller træ/alu
  4. Glas, eller fyldninger
  5. Med eller uden bundnoter
  6. Sprosser eller ej
  7. Greb eller anverfere
  8. Ventiler
  9. Slagretning – hvor skal hængslerne placeres
  10. Tilvalgspakker – fx lyddæmpning, indbrudssikring eller solafskærmning

 

 

 

Bestil din tilbudsblok med indbygget tjekliste her: 

Tegn mere – skriv mindre

Du er altid velkommen til at sende os en tegning i stedet for at forfatte en lang fortælling. Det er langt hurtigere for dig bare at tegne vinduet, markere dets åbning, notere målene og tilføje eksempelvis ”+ ventil”.

Mere behøver vi ikke.

Du er også velkommen til at tage et billede og sende til os, hvis de nye vinduer skal være magen til den oprindelige løsning. Det gør det lettere for både dig og os at ramme rigtigt, så kunden bliver tilfreds.

Eller brug vores gode gammeldags tilbudsblok

Sådan en har vi nemlig. På helt almindeligt papir med felter, der skal udfyldes og kasser, der skal krydses af og plads til at tegne. Helt og aldeles old school. Men ikke mindre effektivt.

Du kan få tilsendt din tilbudsblok ved at udfylde en lille formular. Klik her.