Mangler du nogle gange teknisk information om vinduer og døre? Så kan du få hjælp i vores nye produktkatalog. Her stiller vi skarpt på produkternes anvendelsesmuligheder, tekniske detaljer og forskellige tilvalgspakker.

Vi har udgivet et nyt produktkatalog fyldt med teknisk data. Så kan du nemt finde frem til den viden, du skal bruge om Rationels vinduer og døre.

I kataloget har vi samlet den nødvendige viden ét sted, så du kan få et overblik over vores produkter og se de mange anvendelsesmuligheder. Du kan gå i detaljer med: produktsortimentet, snittegninger, materialet og meget mere.

Tips til den gode kunderådgivning

Produktkataloget klæder dig godt på til din dialog med kunden. Du har alle informationer lige ved hånden og kan let finde frem til de tekniske detaljer, din kunde efterspørger.

Du kan også finde afsnit, der tager dig igennem alle overvejelserne bag valget af vinduer og døre. Hermed får du hjælp til at rådgive dine kunder til den optimale løsning i forhold til blandt andet materialer, design og farver.

Kataloget giver dig desuden et overblik over vores forskellige tilvalgspakker, så du kan tilbyde den helt rigtige løsning, der passer til kundens behov og ønsker. Du finder blandt andet information om støjdæmpning, et indbrudssikkert hjem eller overophedning om sommeren.

 

En hjælpende hånd til alle professionelle

Med det nye produktkatalog under armen er du godt klædt på, når du skal ud til din kunde. Det giver dig en tjekliste over de ting, kunden skal vide om de nye vinduer og døre.

Samtidig er det en fordel for dig som tømrermester at kende mulighederne, og så kan du spare meget tid på informationssøgning.

 

Se det nye produktkatalog