Hos Rationel ligger det os meget på sinde at udvikle og producere vinduer med omtanke for mennesker og miljø. Derfor tilbyder vi 25 års suppleringsgaranti på reservedele og opdateringer, som dine kunder kan nyde godt af.

Du har sikkert oplevet følgende scenarie flere gange: At komme på besøg hos boligejere, hvis vinduer har nogle år på bagen og er mærket af hverdagens slitage. Det er både rusk og regnvejr, gennemtræk, børnehænder og hverdagslivet, der tærer på hængsler, håndtag, tætningslister mv.

Der findes en mere miljøvenlig og lettere løsning end at udskifte vinduer og døre. Nemlig at reparere og udskifte de defekte dele. Derfor kan du skrive dig bag øret og også fortælle dine kunder, at vi i Rationel i mindst 25 år forpligter os til at levere reservedele og opdateringer til vores vinduer og døre.

Miljøet vil takke os alle

Brug og smid væk-kulturen har vi alle en forpligtelse til at gøre op med. Det gælder ikke kun for elektronik, møbler, tøj og lignende. Det har også at gøre med de løsninger, vi vælger til vores byggeprojekter. Kan noget repareres, vil miljøet takke os.

Hvert år sender vi i Rationel omkring 350.000 vinduer ud fra vores fabrikker. Alle er kendetegnet af kvalitet og godt håndværk, men vi lægger også mange kræfter i at gøre vores produkter bæredygtige fra inderst til yderst, så vi kan gøre vores til at bevare den klode, vi lever på. Derfor kan du trygt rådgive om og sælge vores produkter til dine kunder.

  • Vi bruger FSC-certificeret træ fra bæredygtige skove.
  • Vi imprægnerer træet på miljøvenlig vis og får vores produkter mærket af Dansk Indeklima Mærkning.
  • Vi går op i genbrug, udnytter råvarerne til sidste stump og arbejder for at fintune vores produkters levetid, så de holder i op til 50 år.

Derfor er vi glade for at kunne garantere reservedele til vores langtidsholdbare produkter i hele 25 år.

fakta

  • Rationels 25 års suppleringsgaranti på reservedele gælder på produkter leveret efter den 1. juli 2019
  • 25 års suppleringsgaranti på reservedele gælder ikke for bundsidehængte elementer og branddøre
  • Læs desuden mere om vores garantier her, så du er klædt godt på overfor dine kunder, når snakken falder på vores løsningers levetid.