Vinduer og døre, der holder

Noget af det mest bæredygtige, vi kan gøre, er at passe godt på det, vi har. Bæredygtighed er også dét at træffe velovervejede valg, så man investerer klogt og langtidsholdbart.

Lang levetid

Hos Rationel arbejder vi målrettet med produkternes levetid, så de med minimal vedligeholdelse og pleje kan holde i op til 50 år.

Hver en detalje gør en forskel, når det kommer til at sikre lang levetid for vores produkter. Derfor udvælger vi alle materialer med omhu og efterbehandler dem med holdbarhed og miljø for øje.

Vi anvender naturlige langtidsafprøvede materialer. Vores vinduer er designet, så de nemt kan skilles ad i materialefraktioner og komponenter med henblik på genanvendelse efter brug og derved forårsage minimum belastning på miljøet.

Kvalitet og holdbarhed

Der er meget ”tro” i bæredygtighed. Vi vil ikke tro. Vi vil vide. Vi sætter en ære i kvalitet og holdbarhed, og vi får løbende testet vores produkter efter branchens højeste standarder.

Rationels vinduer og døre er testet for vandtæthed, lufttæthed, modstandskraft over for vind, indbrudssikring, lydisolering, varmeisolering og sikkerhed ved brug. Ud af vores mange tests er kun to af dem lovpligtige. Det gør Rationel vinduer og døre til en god og langsigtet investering.

Vores omfattende tests og dokumentationen betyder, at du kan stille krav til os og vores produkter. Vi kender holdbarheden, og vi kan stå inde for den.

25 års suppleringsgaranti

Skulle uheldet være ude og noget går i stykker, understøtter Rationels 25 års suppleringsgaranti på løsdele hele tanken om, at det er bæredygtigt at passe godt på det vi har.

Suppleringsgarantien gælder for alle vinduer og døre leveret efter 1. juli 2019  og med den garanterer Rationel, at vi kan levere reservedele og opdateringer til vores vinduessystemer i minimum 25 år efter levering. (gælder ikke Auraplus IO og Rationel Branddøre)

Vinduer og døre med omtanke

Bæredygtighed handler om at passe godt på vores fælles ressourcer og give tilbage til samfundet. Når vi ser på, hvor vi som producent kan gøre en bæredygtig forskel for fremtiden, er det især ved at give tilbage. Vi genplanter træer, genbruger materialer, sikrer at komponenter kan genanvendes og giver fondsmidler til samfundet.