Garanti

Ofte stillede spørgsmål om garanti.

Hvordan finder jeg mit ordrenummer?
Du finder ordrenummeret på dine Rationel vinduer i afstandsprofilet mellem glasskiverne. Det er det eneste nummer, som indeholder en skråstreg, og der vil være enten 6, 7 eller 8 cifre før skråstregen.

Hvis dine døre og vinduer er leveret efter januar 2006 består ordrenummeret af 7 cifre før skråstregen og starter med 10-, 11-, 12-, 13-, 14- eller 15. Er dine vinduer og døre leveret efter januar 2019 består ordrenummeret af 8 cifre før skråstregen og starter med 2-, 3- eller 4-.

Hvordan finder jeg mit ordrenummer?

Se vores garantibestemmelser

Her kan du læse om gældende garantibestemmelser for Rationels produkter.

https://www.rationel.dk/professionelle/dokumentation/garanti/

Er der garanti på løsdele i reservedels-webhoppen?

Rationels webshop for reservedele lever naturligvis op til de lovpligtige bestemmeler for garanti og fortrydelsesret. I vores garantierklæring kan du se en detaljeret oversigt over gældende garantibestemmelser.

Læs de generelle handelsbetingelser (herunder fortrydelsesret) for Rationel vinduer og døres reservedels-webshop her.

Er termisk brud reklamationsberettiget?

Et termisk brud skyldes ikke en fejl i ruden. Det er derimod udefra kommende faktorer, som er årsag til et termisk brud. Og derfor er et termisk brug ikke dækket af Rationels og glasleverandørens garanti.

Læs mere om termisk brud/termisk sprængning her.

Fandt du ikke svar på det du søgte?

Kontakt vores tekniske support via denne formular. Vores vinduesspecialister sidder klar ved tasterne til at hjælpe dig.