App viser, hvordan dit hus vil se ud med nye vinduer og døre. Du kan skifte farve, serie og stil, som det passer dig. Og få et realistisk indtryk af det færdige resultat – før du bruger en krone.

Kender du Rationel App? Det er et værktøj, der kan give husejere ro i maven, før de investerer i nye vinduer og døre. Med den kan du lege og afprøve forskellige muligheder – præcis som du prøver tøj eller briller eller prøvekører biler.

App’en bruger den moderne teknologi augmented reality til at give et klart billede af, hvordan dit hus kommer til at se ud, når håndværkerne er færdige, og vinduerne skiftet ud. Det giver tryghed før købet, fortæller Nicolai Mendgaard-Johannsen, som er en af de boligejere, der har hjulpet med at teste den nye app.

”Som almindelig husejer er det en kæmpe beslutning at skifte vinduer og døre,” siger han. ”Appen er med til at give mere ro i maven, fordi den viser, hvordan huset kommer til at se ud med de nye vinduer og døre.”

Enkelt og ligetil

Rationel App er lige så enkel at bruge, som den er smart:

  1. Du åbner app’en på din smart phone eller tablet
  2. Du scanner dit eget hus ind på skærmen – præcis som hvis du skulle tage et billede
  3. Du vælger vinduer og døre og ser, hvordan dit hus tager sig ud

Og det fine er, at du kan afprøve alle de modeller, farver, vinduer og døre du vil. Du kan tilpasse størrelsen og tilføje, fjerne eller flytte sprosser. Du kan gemme dine forslag, så du kan sammenligne dem og se, hvad du bedst kan lide. Og du kan dele billederne med din tømrer eller trælast og vise dem, hvad du gerne vil have – i stedet for at forsøge at forklare med ord eller tegne på papir.

Værsgo. Tag et smugkig

I denne video kan du se, hvor nemt det er:

 

At skifte vinduer og døre er en stor beslutning for de fleste. Man skal forholde sig til funktionalitet, økonomi, stil og design. Og det kan godt være svært at forestille sig, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud. Den usikkerhed fjerner app’en. Boligejerne får nemmere ved at tage en beslutning, som de bliver glade for, fordi de kan se det færdige resultat på skærmen. Før de betaler så meget som en krone.

”Som husejere går vi ikke op i tekniske specifikationer,” siger Nicolai Mendgaard-Johannsen. ”Det vigtigste er det æstetiske udtryk, og hvordan huset ser ud. Det giver appen et klart billede af.”

Download App’en her

Scan QR koden med kamerafunktionen på din smartphone eller tablet og kom hurtigt i gang med  Rationel App.

Download Rationel App

Gratis. Anonymt. Og helt uforpligtende

Det er gratis at bruge Rationels App. Man melder sig ikke til noget. Man afgiver ingen data (med mindre man selv vælger at dele et billede med os eller andre). Og man bliver hverken skrevet op til vores nyhedsbrev, reklamekatalog eller noget som helst andet.

Vi kan kun se, hvor mange der bruger vores app. Vi kan ikke se hvem. Derfor kan vi heller ikke kontakte nogen med tilbud, reklamer eller andet. Vi stiller bare et godt værktøj til rådighed til dig, så du kan træffe den rigtige beslutning. Eller bare lege lidt.

Til gengæld sidder vi klar til at hjælpe, hvis du har brug for det.

Vidste du, at Rationel også har en Dørdesigner?

Med dørdesigneren kan du prøve dig frem med forskellige modeller, farver og udskæringer. Så prøv dig frem og design den dør, der passer lige netop til dig og dit hus.

Prøv Dørdesigneren