Forhandler klar til at hjælpe
Mærk kvaliteten. Se designet. Og få gode råd, før du beslutter dig. Vinduer og døre fra Rationel kan købes over hele landet hos vores 300 dygtige forhandlere. Uanset hvor du bor, skal du højst køre 25 kilometer for at finde en udstilling.

Vi sælger dem faktisk ikke selv, vores vinduer og døre. Vi producerer dem bare. Og med ’bare’ mener vi, at vi udvikler, optimerer, finpudser, skaber og står inde for hvert eneste produkt, der kommer ud af vores fabrikker. Og så lader vi vores store netværk af professionelle forhandlere om at sælge dem.

Sådan har det været siden Rationel startede i 50’erne – og mange af vores forhandlere har været med lige så længe. Vores solide, langvarige fællesskab med byggemarkeder og trælaster giver en stærk forankring lokalt, som betyder, at vi altid er lige i nærheden, når du har brug for det.

På den måde kan vi både være landsdækkende og lokale. Og garantere, at du aldrig skal køre mere end 25 kilometer for at finde en udstilling – uanset hvor i landet du bor. Det, synes vi selv, er ret praktisk.

Landsdækkende og lokal

Du kan kort fortalt købe Rationels vinduer og døre hos over 300 byggemarkeder og tømmerhandler i hele landet: Bygma. Stark. Davidsen. Bauhaus. XLbyg. Fog. 10-4. Og de fleste af dem har en udstilling med et udsnit af vores produkter. Det betyder, at du kan se, røre og afprøve, før du køber. Det er nu engang rart at have banket lidt på ruden, åbnet og lukket et vindue og smækket en anelse med en af vores døre – bare for at få fornemmelsen af, at det faktisk er kram.

Tjek vindueskvaliteten

Kvalitet skal ikke forklares. Det skal opleves.

Du kan altid tjekke her på siden, hvilken forhandler der ligger tættest på dig. Og finde både adresse og telefonnummer og se, om forhandleren har en udstilling eller ej.

Find din nærmeste forhandler

Inspiration og god viden om vinduer og døre på Rationels hjemmeside

Vores hjemmeside er stadig god at besøge for at samle inspiration, blive klogere på vores produkter og få gode råd. Så kig dig endelig omkring herinde. Du kan også altid få et online tilbud her på siden ud fra dine mål og valg, hvis du helst vil klare handlen hjemmefra. Vi laver tilbuddet på vegne af en af vores forhandlere, som derefter håndterer selve ordren og holder styr på hele købsprocessen for dig.

Tjek

Vores forhandlere er din fordel

  • Ved forhandlerne nu også, hvad de taler om ude i byggemarkederne?

Jeps. Ude hos vores forhandlere vil du møde nogle pivdygtige medarbejdere. De hører hjemme i byggebranchen og er vant til at styre processen fra tilbud til levering. De har endda været på Rationels Vinduesskole, så du kan være tryg ved at handle med dem.

  • Men ville det ikke være smartere at handle direkte hos jer og spare forhandler-leddet?

Nej, ikke rigtigt.

For det første vil vi gerne hjælpe kunder over hele landet og være til stede, hvor de er. Altså være landsdækkende og lokale på samme tid. Vores eget hovedsæde ligger i Herning, og selvom det er en fortrinlig by, får vi nok ikke folk i Hjørring og Hørsholm til at svinge forbi et showroom her. Hvis vi altså havde et. Det er meget nemmere at trille hen på sit eget lokale byggemarked.

For det andet kan de gode folk i byggemarkedet hjælpe med at finde alle de andre ting, du også har brug for, når du køber et nyt vindue og har fået det monteret. Der skal laves inddækning, males og fuges, og handler du hos et byggemarked, behøver du kun at handle et sted.