Det har i mange år været et ønske fra Rationels kunder at få et inspirationsværktøj, hvor de kan skabe et realistisk billede af, hvordan deres hus kan se ud med nye vinduer og døre – især hvis boligejerne overvejer at skifte til en helt ny farve eller et helt nyt udtryk og design, har det været et behov.

Det er helt forståeligt, for det er dyrt og ofte forbundet med mange overvejelser at skifte vinduer og døre. Ud over at skulle forholde sig til teknik og økonomi, kan det også være svært at vælge stil og design og ikke mindst at forestille sig det færdige resultat.

Rationel App  – meget mere end et inspirationsværktøj

Det råder vi bod på nu. Vi har netop lanceret en ny app “Rationel App” – et nemt og simpelt værktøj, der både kan inspirere og skabe større tryghed og afklaring i valget af vinduer og døre. Usikkerheden om, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud, fjernes simpelthen.

Med app’en kan du scanne dit eget hus og indsætte 3D modeller af vinduer og døre på facaden. Du kan vælge forskellige modeller, tilpasse størrelsen samt afprøve farver og sprosseopdeling. Du kan også gemme dine forslag og lave kopier, så du kan sammenligne og se, hvad du bedst kan lide. Det færdig design kan du nemt dele med andre.

Se hvor nemt det er i denne video.

Rationel App henvender sig til boligejere, der har besluttet at udskifte vinduer og døre i deres hus og gerne vil være sikre på, at de vælger rigtigt, men også til dem, som bare gerne vil teste drømmen om nye vinduer og døre og se, hvor flot det kunne blive.

Med Rationel App giver vi boligejerne bedre mulighed for at tage en beslutning, som de bliver glade for.

Derfor

  • Investering i nye vinduer og døre er en stor beslutning, som de fleste kun foretager en til to gange i livet. Med app’en får boligejerne større tryghed i investeringen, fordi de kan se den færdige løsning på deres hus, inden de beslutter sig.
  • Rationel App giver boligejerne masser af muligheder for at designe og prøve forskellige løsninger, som vises direkte på deres hus. Det sikrer, at boligejerne får det udseende på huset, som de ønsker sig og drømmer om.

Udviklet i tæt samarbejde med boligejere og tømrermestre

Rationel App er udviklet og testet i samarbejde med helt almindelige boligejere, tømrere og byggesagkyndige. App’en bruger den nyeste og mest avancerede teknologi, så det eneste boligejerne har brug for, når de vælger vinduer og døre til huset, er en smartphone eller en tablet.

Rationel app i brug

“Appen er med til at give mere ro i maven i forhold til beslutningen, fordi den visualiserer, hvordan huset kommer til at se ud med de nye vinduer og døre.” – Nicolai Mendgaard-Johannsen

 

Nicolai Mendgaard-Johannsen fra Kolding er en af de boligejere, der har deltaget i testfasen. Da familien skiftede vinduer i deres byhus, benyttede de sig af hans kones designerbaggrund. I et professionelt designprogram visualiserede hun, hvordan husets udtryk ville blive med de nye vinduer. Den mulighed har de færreste, og Nicolai Mendgaard-Johannsen ser derfor potentiale i Rationels app.

“Jeg har ikke set et lignende værktøj før, og appen bliver et godt værktøj for mange mennesker. Som almindelig husejer er det en kæmpe beslutning at skifte vinduer og døre. Appen er med til at give mere ro i maven i forhold til beslutningen, fordi den visualiserer, hvordan huset kommer til at se ud med de nye vinduer og døre. Som husejere går vi ikke op i tekniske specifikationer. Det vigtige er det æstetiske udtryk, og hvordan huset ser ud. Det giver appen et klart billede af” siger Nicolai Mendgaard-Johannsen.