Kom tæt på detaljen

Rationel er drevet af detaljen, og vi arbejder dedikeret for, at den passion skinner igennem i alt, vi gør. Men hvad er detaljen? Der er mindst lige så mange vinkler på detaljen, som vi er medarbejdere, og det er netop dét, der gør Rationel vinduer og døre til noget særligt.

Vi har elsket vinduer og døre i mere end 60 år. For det blotte øje er alle vinduer og døre måske ens. Sådan er det ikke for os. Vi ser forskellen.

Vi gør os umage

Den flotte finish i fingerskarret træ. Harmonien når vinduerne passer perfekt til husets facade, fordi de er designet med respekt for historiens byggestile. Vi mærker, når grebet føles som et rart håndtryk. Vi gør tingene ordentligt i detaljen, så alt spiller fra montering til hverdagens brug. Der går nemlig en lige linje fra den mindste detalje til den flotteste helhed i boligen.

Detaljen er med til at bringe os i front med innovative produkter, som tager højde for fremtiden og fungerer i hverdagen.

Umagen har bidraget til, at vi er Danmarks foretrukne leverandør af facadevinduer. Det gør os stolte og minder os om, at det er detaljerne, der skaber helheden.

Små ting gør en stor forskel

Der er mange vinkler på detaljen, og det handler om mere end fysiske produkter. Det handler også om, at mennesker mødes, og muligheder opstår. Nye døre åbnes og horisonten udvides som eksempelvis vores udestuer. Derfor er det en selvfølge for os at gå op i de små ting, der kan gøre en stor forskel for den enkelte.

Det er trods alt din verden vi rammer ind med vinduer og døre. Derfor er vi drevet af detaljen.

Besøg vores en udstilling hos en af vores forhandlere, gå på opdagelse på rationel.dk eller se inspirationskataloget for at få alle detaljerne med.

Detalje betyder: Lille (afgrænset) del af en større helhed