Generelle købsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Rationel Vinduer A/S er underlagt VinduesIndustriens fælles salgs- og leveringsbetingelser. (gældende for vore forhandlere).

Download salgs- og leveringsbetingelser

Leveringsformer

STANDARD LEVERING (fri levering)

Fri levering til én adresse i Danmark (ekskl. Færøerne og Grønland). Dog vil et fragttillæg for transport til ikke-brofaste øer beregnes individuelt (eksklusiv Bornholm).

Dine vinduer og døre leveres som standard i en lastbil med løftebagsmæk. Lastbilen er 18,5 m lang og læsser 13,6 ladmeter. Alle paller leveres ved vognkant.

ALTERNATIVE LEVERINGSFORMER

Er der behov for en alternativ leveringsform kan Rationel tilbyde flere forskellige løsninger mod et fragttillæg.

Download datablad om leveringsformer ved at klikke på billedet. Her finder du en oversigt med beskrivelser af de leveringsformer, vi kan tilbyde

Korrekt modtagelse af ordrer

Ansvaret for leverede Rationel vinduer og døre overgår til køber, så snart elementerne er placeret på jorden.

Eventuelle skader og/eller mangler skal anføres på fragtmandens kopi af fragtbrevet samt hurtigst muligt - og inden 24 timer - reklameres til Rationel på tlf. 7221 1100.

Hvis du ikke kan være til stede ved leveringen, vil varerne blive aflæsset på dit ansvar, og anses så for leveret uden fejl og mangler

Kan en skade først konstateres efter udpakning, bedes du snarest muligt og ikke senere end 7 dage efter leveringsdatoen kontakte Rationel på telefon 7221 1100.

Købsbetingelser