Til klassisk byggestil

Rationel Forma & Formaplus

FORMA og FORMAPLUS er energirigtige vinduer, som er designet til den klassiske byggestil i for eksempel landhuse, murermestervillaer, patriciervillaer og etagebyggeri. De har afrundede rammer og karme, som giver det romantiske og charmerende look, samtidig med at de er robuste. Uanset om du står over for renovering eller nybyggeri, er FORMA eller FORMAPLUS det ideelle valg, hvis du ønsker klassiske bondehusvinduer, Frederiksbergvinduer eller dannebrogsvinduer. FORMA og FORMAPLUS er ligesom vores andre vinduer designet til at mindske varmetabet og dermed nedsætte energiforbruget i din bolig.

Træ eller træ/alu

Rationel FORMA er træ fra yderst til inderst, mens Rationel FORMAPLUS har en udvendig aluminiumsprofil.

Vores FORMA vinduer af træ består af en solid trækonstruktion fra yderst til inderst. Vores trævinduer har en høj isoleringsevne, lang levetid, er bæredygtige, lette at rengøre og vedligeholde og har et naturligt, smukt udtryk.

Vores FORMAPLUS vinduer af træ/alu er fremstillet i en solid trækonstruktion med en aluminiumsprofil på den udvendige side. Aluminiumsprofilen gør vinduet særdeles modstandsdygtigt over for vind, vejr og solens nedbrydning. Med Rationels træ/alu vinduer får du alle fordelene fra træet og minimal vedligeholdelse

BASIC eller PREMIUM

Vil du have et BASIC vindue, der lever op til alle krav og har energimærke B. Eller vil du have ekstra gode og sikre PREMIUM vinduer, med A-mærke og som allerede nu lever op til de krav, der sandsynligvis vil gælde fra 2020.

Detaljer

Detaljer er med til at gøre vinduerne unikke. Herunder kan du se nogle eksempler på detaljer, der gør vores klassiske vinduer helt specielle.

Profilerede karme og rammer

Klassisk sprosse med indlæg (tilvalg)

Anverfer

Friskluftventil (tilvalg)

Klassiske produkter